Libnet.ro
UNICEF

00:07

AGENTIILE DE PRESA: Salonul Auto de la Paris din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Salonul Auto de la Paris din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei

Salonul Auto de la Paris, cunoscut oficial sub numele Mondial de l and Automobile, un eveniment important in industria auto mondiala care urma sa aiba loc la inceputul lunii octombrie la Paris, a fost anulat in forma sa actuala din cauza epidemiei de COVID-19, au anuntat luni organizatorii, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus - A fost partial anulat salonul auto de la Paris care era programat in octombrie

Salonul Auto de la Paris, cel mai important eveniment al industriei organizat in toamna, va fi anulat din cauza crizei COVID-19, dar organizatorii spera sa poata mentine o parte dintre evenimentele secundare. Este al patrulea salon auto care se anuleaza, dupa saloanele de la Geneva, Detroit si Beijing, scrie BFMTV.

AGENTIILE DE PRESA: Adunarile publice in Australia au fost restrictionate la doua persoane

Adunarile publice in Australia au fost restrictionate la doua persoane din cauza coronavirusului, a anuntat duminica premierul Scott Morrison, citat de dpa.

AGENTIILE DE PRESA: Dupa Italia, medici cubanezi au fost trimisi in Andorra

Cuba a trimis sambata 39 de medici si infiermiere catre principatul Andorra, a doua tara europeana pe care insula o ajuta in lupta contra Covid-19, scrie AFP.

DigiSport: Dupa ce presa chineza a scris ca o ciclista din SUA a adus virusul la Wuhan, americanii contraataca: E amenintare globala!

Presa chineza controlata de regimul de la Beijing a lansat public ideea ca noul coronavirus a fost adus la Wuhan de Maatje Benassi 52 de ani), o ciclista din SUA participanta la Jocurile Militare Mondiale, desfasurate in octombrie 2019.

Campionatele Mondiale de Atletism din 2021 au fost amanate pentru 2022

Campionatele Mondiale de Atletism din 2021 au fost amanate pentru 2022, dupa ce Jocurile Olimpice din aceasta vara au fost mutate in perioada 23 iulie - 8 august 2021.

Ordonanta militara 4 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, duminica, 29 martie 2020, ordonanta militara 4 din 2020 care prevede noi masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )