Libnet.ro
UNICEF

13:45

Agentul guvernamental al Romaniei la CEDO a fost eliberat din functie la cerere

România Liberă România Liberă,
Agentul guvernamental al Romaniei la CEDO a fost eliberat din functie la cerere

Agentul guvernamental al Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), Viorel Mocanu, a . continuă pe România Liberă

Agentul guvernamental la CEDO, Viorel Mocanu, care a schimbat apararea in dosarul Dragnea vs. Romania, a fost eliberat din functie

Viorel Mocanu, care a schimbat apararea in dosarul Dragnea vs. Romania, a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat, agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului, potrivit unei decizii a premierului Viorica Dancila publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Dancila mai taie un apropiat de-al lui Dragnea din guvern. Viorel Mocanu, agentul guvernamental la CEDO, a fost eliberat din functie

Agentul guvernamental al Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), Viorel Mocanu, a fost eliberat din functie in urma unei cereri a premierului Viorica Dancila, se arata intr-o decizie publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Seful Directiei Generale de Protectie Interna a fost schimbat din functie (surse)

Directorul general al Directiei Generale de Protectie Interna DGPI), Mihai-Cristian Marculescu, a fost schimbat, miercuri, din functie, au declarat, pentru Mediafax, surse din Ministerul Afacerilor Interne MAI), care precizeaza ca in locul lui vine colonelul Razvan Magura.

Dancila l-a eliberat din functie pe agentul guvernamental la CEDO, Viorel Mocanu, un apropiat al lui Liviu Dragnea

Incaun personaj apropiat lui Liviu Dragnea dispare din Guvern. Premierul Viorica Dancila a decis eliberarea, la cerere, a lui Viorel Mocanu din functia de agent guvernamental pentru Curtea Europeana a.

Seful Directiei Generale de Protectie Interna a fost schimbat din functie

Colonelul Mihai-Cristian Marculescu a fost schimbat, miercuri, din functia de sef al Directiei Gener.

Viorel Mocanu, eliberat din functia de agent guvernamental pentru CEDO

Premierul Viorica Dancila a decis eliberarea, la cerere, a lui Viorel Mocanu din functia de agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Alerta MAE: 5.000 de persoane au fost evacuate din Gran Canaria

Aproape 5. 000 de persoane au fost evacuate de pe insula Gran Canaria in urma incendiului, ne spune o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )