Libnet.ro
UNICEF

19:30

Agnieszka Radwanska, eliminata in turul 3 la Roland Garros. Halep a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in turneu

Antena3 Antena3,
Agnieszka Radwanska, eliminata in turul 3 la Roland Garros. Halep a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in turneu

Simona Halep a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in cursa pentru titlu la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce poloneza Agnieszka Radwanska a fost eliminata surprinzator. continuă pe Antena3

Na Li, eliminata de la Roland Garros. Halep devine a treia favorita!

Na Li, cap de serie numarul 2, a fost eliminata in primul tur, la Roland Garros, de frantuzoaica Kristina Mladenovici, locul 103 WTA. Eliminarea jucatoarei din China este cu atat mai surprizatoare cu cat ea castiga turneul parizian in 2011.

Na Li eliminata in primul tur la Roland Garros. Halep devine favorita trei la castigarea turneului

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Radwanska afara de la Roland Garros. Halep devine principala favorita la castigarea turneului

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, ramasese principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza a jucatvineri la pranz, in deschiderea zilei pe arena centrala, cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial si a pierdut surprinzator in doua seturi.

Monica Niculescu, eliminata de la Roland Garros de argentinianca Paula Ormaechea

Romanca Monica Niculescu, locul 76 WTA, a fost eliminata in turul doi de la Roland Garros, joi, scrie Mediafax. Niculescu a fost invinsa de argentinianca Paula Ormaechea, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-2. Pentru.

Simona Halep, dupa ce a ajuns in turul trei la Roland Garros: Trebuia sa castig acest meci

Simona Halep si-a depasit cea mai buna performanta de la Roland Garros, jucatoarea din Romania calificandu-se in turul trei. Favorita patru, Halep a trecut de Heather Watson 6-2, 6-4). A fost greu, am fost putin nervoasa, dar trebuia sa castig. Am sentimentul ca anumite meciuri nu le pot pierde, a declarat Halep la finalul partidei.

Simona Halep recunoaste: E presiune pe mine, sunt printre favorite acum. Cu cine va juca in turul 3 la Roland Garros

Dupa ce s-a calificat in turul 3 al turneului Roland Garros, Simona Halep simte o presiune tot mai mare care apasa pe umerii ei, avand in vedere ca principalele favorite au iesit deja din concurs.

Serena Williams a fost eliminata in turul doi la Roland Garros

Serena Williams, numarul 1 mondial, principala favorita si detinatoarea titlului la Roland Garros a fost eliminata in turul doi al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Americanca de 32 de ani a.

Tenis: Serena Williams a fost eliminata in turul doi la Roland Garros

Serena Williams, numarul 1 mondial, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, de sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 35 WTA, relateaza Mediafax. Muguruza a.

Prima bomba pe tabloul feminin: Na Li eliminata, Halep devine favorita 3 la Roland Garros

Chinezoaica Na Li, a doua favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, a fost eliminata, marti, in trei seturi, de frantuzoaica Kristina Mladenovic, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Romanca si-a aflat urmatoarea adversara

Simona Halep 4 WTA) a invins-o pe rusoaica Alisa Kleybanova 87 WTA,) in meciul disputat marti si incheiat cu 6-0/6-2 in favoarea romancei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )