Libnet.ro
UNICEF

09:30

Agnieszka Radwanska, LOVITURA ANULUI in circuitul WTA, Simona Halep s-a clasat pe LOCUL DOI

B1 B1,
Agnieszka Radwanska, LOVITURA ANULUI in circuitul WTA, Simona Halep s-a clasat pe LOCUL DOI

Locul trei la mondial, Agnieszka Radwanska, a iesit castigatoare pentru cea mai frumoasa lovitura a anului, in ancheta WTA 61% din voturi). Pe locul doi aflandu-se Simona Halep cu 21% din. continuă pe B1

VIDEO Agnieszka Radwanska, lovitura anului in circuitul WTA, Simona Halep s-a clasat pe locul doi

Agnieszka Radwanska, locul trei mondial, a iesit castigatoare in ancheta WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a anului. Poloneza s-a aflat pe primul loc in preferintele fanilor, cu 62% din voturi, in timp ce Simona Halep 4 WTA) s-a clasat pe pozitia a doua 21%).

Studiu Tennis Australia: Novak Djokovic si Simona Halep, cei mai rapizi jucatori de tenis din lume

Novak Djokovic locul 2 ATP) si Simona Halep 4 WTA) sunt, conform unui studiu al Tennis Australia cei mai rapizi jucatori de tenis din lume. Cercetarea a luat in considerare viteza pe minimum trei metri si analizand rezultatele de la ultimele trei editii de la Australian Open, informeaza tennisworldusa. org.

Simona HALEP s-a afisat cu un BARABT la mall din Bucuresti. Cei doi au fost la shopping, au mancat inghetata si au stat de vorba zeci de minute (FOTO)

Tensimena Simona Halep, despre care se spune ca ar avea o relatie cu machedonul Costa Spone, si-a facut aparitia la mall din Capitala cu un barbat celebru. Cei doi au facut cumparaturi, au mancat.

Simona Halep si Novak Djokovic au fost desemnati drept cei mai rapizi tenismeni din lume

Novak Djokovic si romanca Simona Halep au fost declarati cei mai rapizi jucatori de tenis din lume, potrivit unui studiu recent realizat de Tennis Australia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )