Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agresorul celor doua femei lovite pe strada, in Bucuresti, a fost arestat. Mesajul politistilor pentru cei care au ajutat la identificarea barbatului

Antena3 Antena3,
Agresorul celor doua femei lovite pe strada, in Bucuresti, a fost arestat. Mesajul politistilor pentru cei care au ajutat la identificarea barbatului

Un barbat de 33 de ani a fost retinut pentru 24 de ore si ulterior arestat preventiv, in dosarul celor doua femei agresate, in seara de 24 septembrie, in Sectorul 6 al Capitalei. in urma cazului inregistrat. continuă pe Antena3

Politia Capitalei are un suspect in cazul celor doua femei agresate pe strada

Politia Capitalei are un suspect in cazul celor doua femei care au fost agresate pe strada. Barbatul este internat momentan in Spitalul Obregia.

Politia Capitalei are un suspect in cazul celor doua femei agresate pe strada

Politia Capitalei are un suspect in cazul celor doua femei care au fost agresate pe strada. Barbatul.

Agresorul care a batut doua femei pe strada in Bucuresti a fost prins. Detalii socante au iesit la iveala despre barbat

Politistii au un suspect in cazul celor doua femei batute cu bestialitate, pe strada, in cartierul Drumul Taberei. Individul a fost prins, insa deocamdata este internat intr-o clinica de psihiatrie.

Politia are un suspect in cazul celor doua femei agresate in Drumul Taberei Acesta este internat intr-un spital

Politia are un suspect in cazul celor doua femei care au fost agresate martea trecuta in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, dar acesta este in prezent internat intr-un spital iar cercetarile vor continua imediat dupa ce se va primi acordul medicilor, a declarat luni purtatoarea de cuvant al politiei Capitalei, Diana Sarca.

Barbatul suspectat ca a agresat saptamana trecuta doua femei in Bucuresti a fost arestat

Un barbat de 33 de ani, suspectat ca a agresat saptamana trecuta doua femei in Sectorul 6 al Capitalei, a fost arestat. Individul a fost identificat si datorita informatiilor pe care Politia Capitalei le-a primit de la cetateni, relateaza Mediafax.

Inconstienta unei mame in trafic: doua femei, cu centurile puse, iar copilul sub doi ani, calare pe bord

Un barbat din Bucuresti a fost martor marti la o scena revoltatoare in trafic despre care a relatat pe pagina sa de Facebook: un copil de nici doi ani, imbratiseaza parbrizul, aflandu-se pe genunchii pasagerei din stanga, in loc sa se afle pe bancheta din spate, in scaunul special pentru copii, dotat cu centura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )