Libnet.ro
UNICEF

18:30

Agricultori din toata Europa protesteaza la Bruxelles pentru o politica agricola corecta si prietenoasa cu mediul

Antena3 Antena3,
Agricultori din toata Europa protesteaza la Bruxelles pentru o politica agricola corecta si prietenoasa cu mediul

Agricultori si militanti de pe tot continentul s-au adunat miercuri la sediul Uniunii Europene de la Bruxelles pentru a cere o politica alimentara care sa fie mai corecta cu micii fermieri si mai prietenoasa. continuă pe Antena3

Agricultorii din toata Europa protesteaza la Bruxelles pentru o politica agricola corecta si prietenoasa cu mediul

Agricultori si militanti de pe tot continentul s-au adunat miercuri la sediul Uniunii Europene de la Bruxelles pentru a cere o politica alimentara care sa fie mai corecta cu micii fermieri si mai prietenoasa.

Agricultorii din toata Europa protesteaza la Bruxelles

Agricultori si militanti de pe tot continentul s-au adunat astazi la sediul Uniunii Europene de la Bruxelles pentru a cere o politica alimentara care sa fie mai corecta cu micii fermieri si mai prietenoasa fata mediu si cu tarile in curs de dezvoltare, informeaza AP, conform Antena3. ro.

Manifestatie la Bruxelles pentru o agricultura taraneasca.

Sute de agricultori si militanti veniti din mai multe tari din Europa, dintre care unii pe biciclete de la Munchen Germania), au manifestat miercuri la Bruxelles pentru a apara o agricultura taraneasca in timp ce o ferma dispare la fiecare doua minute in Europa, relateaza AFP, citata de Mediafax. Insotiti de tractoare sau de biciclete, aproximativ 300 de manifestanti ai Good Food March s-au adunat in fata Comisiei Europene, iar o delegatie a fost primita de comisarul pentru Agricultura, .

Furia musulmanilor capata proportii ingrijoratoare. Mahomedanii din toata lumea, chemati sa iasa in strada

Protestele fata de filmul care-l jigneste pe profetul Mahomed ar putea deveni si mai violente. in Liban, liderul gruparii radicale siite Hezbollah i-a chemat pe musulmanii din toata lumea sa iasa in.

Diplomati de la Bruxelles: Criza politica din Romania a amanat aderarea la Schengen. Germania, Olanda si Belgia, statele oponente

Germania, Olanda si Belgia au indoieli puternice in ceea ce priveste vointa Guvernului roman de a respecta statul de drept, motiv pentru care presedintia cipriota a UE a fost nevoita sa anuleze o reuniune.

Victor Ponta merge luni la Bruxelles pentru a se intalni cu Jose Manuel Barroso: Cele 11 cerinte ale CE, pe lista discutiilor

Premierul Victor Ponta va avea luni o intrevedere cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, la Bruxelles, se arata intr-un comunicat de presa citat de Agerpres. intalnirea vine la cateva zile dupa ce si.

Angelina Jolie, in vizita intr-o tabara de refugiati sirieni din Irak: Lasati frontierele deschise pentru cei care fug de violente

Actrita americana Angelina Jolie, aflata duminica in vizita intr-o tabara de refugiati sirieni din Irak, a cerut tarilor vecine Siriei sa lase frontierele deschise pentru cei care fug din Siria din pricina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )