Libnet.ro
UNICEF

23:00

Air France reia zborurile Paris - Bucuresti de pe 3 iunie

România Liberă România Liberă,
Air France reia zborurile Paris - Bucuresti de pe 3 iunie

Compania aeriana Air France anunta reluarea zborurilor intre aeroportul Paris Charles de Gaulle si a. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS. Air France reia zborurile Paris-Bucuresti, dupa o pauza de aproximativ 2 luni

Starea de urgenta pe teritoriul Romaniei s-a incheiat, iar odata cu intarea in starea de alerta, in 15 mai, au fost relaxate si restrictiile impuse pe fondul epidemiei de Covid-19. De altfel, au fost reluate s.

INCEPAND CU 3 IUNIE Air France reia zborurile pe ruta Bucuresti - Paris

Compania aeriana Air France anunta reluarea zborurilor intre aeroportul Paris Charles de Gaulle si aeroportul Bucuresti Henri Coanda incepand cu data de 3 iunie 2020, dupa o pauza de aproximativ 2 luni, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

Air France anunta reluarea zborurilor Paris-Bucuresti Ce frecvente vor avea zborurile si ce masuri sunt luate din cauza coronavirusului

Air France anunta reluarea zborurilor intre aeroportul Paris Charles de Gaulle si aeroportul Bucuresti Henri Coanda incepand cu data de 3 iunie 2020, dupa o pauza de aproximativ 2 luni.

Blue Air reia zborurile de la inceputul lunii iulie

Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate la inceputul lunii iulie 2020, in mod etapizat, dupa un program corelat cu reglementarile privitoare la mobilitate implementate la nivel european.

PANA LA FINALUL LUNII IUNIE TUI vrea sa reia zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa

Operatorul turistic TUI intentioneaza sa reia pana la finalul lunii iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa, a anuntat directorul general al grupului, Fritz Joussen.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )