Libnet.ro
UNICEF

01:05

Airbnb, decizia de bun simt prin care arata ca-i pasa de criza coronavirus

Playtech Playtech,
Airbnb, decizia de bun simt prin care arata ca-i pasa de criza coronavirus

E o perioada grea in care toate afacerile, indiferent de domeniu, sunt lovite de criza coronavirus. Mai presus de toate, insa, cele din turism si transporturi sunt cele mai expuse. Airbnb tocmai. continuă pe Playtech

Decizia MedLife prin care arata ca iti vrea banii doar cand esti sanatos

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie de coronavirus, iar in Romania se inregistreaza deja zeci de cazuri. MedLife, cea mai mare clinica medicala privata din Romania, a.

Drama prin care a trecut Mihaela Tatu: Nici macar nu mai raspund la telefon. Ce se intampla cu vedeta

Toata lumea o cunoaste pe Mihaela Tatu. Desi este mereu zambitoare si bine-dispusa, putini sunt cei care cunosc drama prin care a trecut fosta prezentatoare de televiziune. Drama prin care a trecut Mihaela Tatu: Nici macar nu mai raspund la telefon Mihaela Tatu ramane una dintre cele mai cunoscute aparitii din showbiz-ul autohton, gratie emisiunii .

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Sika Romania vrea sa preia Adeplast

Consiliul Concurentei a anuntat, luni, ca a autorizat tranzactia prin care Sika Romania, detinuta de grupul elvetian Sika, intentioneaza sa preia producatorul de materiale de constructii Adeplast.

FOTO Traseul rutier prin care romanii care tranziteaza Ungaria se pot intoarce acasa: Puncte de frontiera si benzinarii care pot fi folosite

Ambasada Ungariei la Bucuresti a transmis traseele rutiere prin care este permisa tranzitarea Ungariei, statiile la care autovehiculele de orice tip pot fi alimentate, parcarile unde se poate stationa, precum si punctele de frontiera care pot fi utilizate de cetatenii sau transportatori care intra in Ungaria din alte state decat Italia sau care nu au tranzitat anterior Italia.

Imagini prin satelit arata in Iran noi gropi de inhumare pentru victimele coronavirusului

Imaginile prin satelit de la Maxar Technologies arata adaugarea de noi parcele de inmormantare la un cimitir din Qom, Iran, la inceputul lunii martie, conform CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )