Libnet.ro
UNICEF

18:15

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, a cazut in Marea Britanie dupa ce a atins un stalp de telegraf (FOTO)

B1 B1,
Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, a cazut in Marea Britanie dupa ce a atins un stalp de telegraf (FOTO)

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, de peste 90 de metri lungime, a cazut in Marea Britanie. Aeronava a fost avariata in timpul celui de-al doilea zbor de testare dupa ce a atins un. continuă pe B1

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea VIDEO

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test, fara a se inregistra raniti, a declarat producatorul.

VIDEO Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test.

Cine este cea mai bine platita ACTRITA din lume

Jennifer Lawrence este cea mai bine platita actrita din lume pentru al doilea an consecutiv, potrivit clasamentului publicat marti de revista Forbes.

Un pescar sarac a stat 10 ani cu o comoara sub pat, fara sa aiba habar ca e bogat: cat valoreaza cea mai mare perla descoperita vreodata

Autoritatile din Filipine au fost uimite sa descopere ca un pescar sarac este proprietarul celei mai mari perle naturale din lume. Barbatul a pastrat comoara sub patul din locuinta saracacioasa, timp de zece ani, fara sa aiba habar ca perla de 34 de kilograme valoreaza o avere.

Romanii din diaspora despre declaratiile lui Victor Ponta: Cea mai mare jignire care li se poate aduce celor care au stat 8 ore la coada, li s-au inchis portile sectiilor de vot in nas sau au fost batuti de politiile straine chemate la ordinele ambasadel

FADERE Federatia asociatiilor de romani din Europa) condamna vehement declaratiile fostului premier Victor Ponta, care a sustinut ca celebrele cozi din diaspora de la alegerile prezidentiale din anul 2014 au fost formate nu din cauza ca nu au fost asigurate suficiente sectii de votare, ci din cauza ca romanii s-au asezat de 3,4 ori la coada ca sa se vada la televizor. Este cea mai mare jignire care li se poate aduce romanilor din diaspora care in 2014 dupa ce au parcurs sute de kilometri, au stat la cozi chiar 8 ore si unii dintre ei nu au mai apucat sa voteze, arata FADERE, intr-un comunicat.

FADERE: Declaratiile lui Ponta sunt cea mai mare jignire care li se poate aduce romanilor din diaspora

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) sustine ca declaratiile fostului premier Victor Ponta referitoare la romanii din strainatate care s-au pus la alegerile prezidentiale din 2014 la coada de mai multe ori sunt cea mai mare jignire care li se poate aduce romanilor din diaspora, potrivit News. ro.

Lovitura pentru Volkswagen. intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi.

Volkswagen intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi furnizori, relateaza AFP, potrivit News. ro. Decizia vine la numai cateva zile dupa ce grupul a redus programul de lucru la mai multe fabrici din Germania.

O romanca, sefa de promotie la Sorbona, va lucra la cea mai mare scoala privata de business din Europa

Andreea Grad, in varsta de 21 de ani, se poate lauda deja ca are reusite pe plan profesional cum nu multa lume are la varste mai inaintate. A terminat facultatea in cadrul.

Romania, reprezentata excelent peste hotare: O romanca, sefa de promotie la Sorbona. Tanara va lucra la cea mai mare scoala privata de business din Europa (FOTO)

Romania este reprezentata cum nu se poate mai bine peste hotare. Andreea Grad, in varsta de 21 de ani, este studenta care duce numele tarii cu mandrie mai departe. Ea a terminat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )