Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ajutor! Are nevoie de sange! Un indragit actor roman, suspect de cancer! (FOTO)

B1 B1,
Ajutor! Are nevoie de sange! Un indragit actor roman, suspect de cancer! (FOTO)

Actorul Dumitru Dumitru, care a lucrat la Teatrul Bulandra, este suspect de cancer si are nevoie urgenta de sange, motiv pentru care Uniunea Teatrala din Romania, UNITER, a facut apel la urmaritorii de. continuă pe B1

Un indragit actor roman este suspect de cancer si are nevoie de ajutor (FOTO)

Actorul Dumitru Dumitru, care a lucrat la Teatrul Bulandra, este suspect de cancer si are nevoie urgenta de sange, motiv pentru care Uniunea Teatrala din Romania, UNITER, a facut apel la urmaritorii de.

Romania are nevoie de un sistem nou de impozitare bazat pe principii de mediu pentru a stimula innoirea parcului auto (consultanti)

Romania are nevoie rapid de o strategie eficienta de impozitare a autoturismelor pentru a stimula innoirea parcului auto, dupa ce eliminarea taxei de timbru in februarie a accelerat cresterea importurilor de masini rulate, au explicat marti consultantii PwC Romania in cadrul unei conferinte de presa. In primele opt luni din 2017 au fost inmatriculate peste 337. 000 de masini vechi, cu 110% mai mult comparativ cu intreaga perioada a anului trecut. Masurile din ultimii ani nu au oprit orientarea populatiei catre masinile second-hand, iar criza financiara a lasat urme in comportamentul consumatorului roman. In timp ce alte tari pregatesc trecerea la masini electrice, Romania este invadata de masini vechi, care reprezinta surse de poluare daunatoare sanatatii, dar si de riscuri in trafic.

Klaus Iohannis, intrebat daca a discutat cu premierul Tudose: Astept sa ma consulte daca are nevoie de un sfat bun

Premierul Klaus Iohannis a precizat marti seara ca nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre situatia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, vizati de o ancheta a DNA in dosarul Belina, dar asteapta ca acesta sa il consulte daca are nevoie de un sfat bun.

Doliu in cinematografie! Un indragit actor a murit dupa ce a cazut dupa un pod (FOTO)

Zi trista pentru cinematografia internationala. Un celebru actor s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. Actorul ceho-american Jan Triska a murit dupa ce s-a ranit grav sambata, in timp.

Acestea sunt cele doua zodii de care nimeni nu are nevoie in viata

Exista tipuri de oameni de care nimeni nu are nevoie in viata, deoarece ei nu reprezinta o prezenta agreabila. Iata care sunt cele doua zodii de care nimeni nu are nevoie in.

Economia germana nu isi poate permite xenofobia, pentru ca are nevoie de lucratori straini, spun reprezentantii mediului de afaceri

Economia germana nu isi poate permite xenofobia, pentru ca majoritatea companiilor au nevoie sa angajeze straini din cauza dificultatilor tot mai mari de a gasi lucratori calificati, a avertizat luni presedintele Confederatiei germane a Camerelor de Comert si Industrie DIHK), Eric Schweitzer, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )