Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutor nesperat pentru cei afectati de uraganul Michael. O companie renumita a donat un milion de dolari

B1 B1,
Ajutor nesperat pentru cei afectati de uraganul Michael. O companie renumita a donat un milion de dolari

Disney a decis sa doneze un milion de dolari pentru ajutorarea celor afectati de uraganul Michael, unul dintre cele mai devastatoare care a lovit Statele Unite. in total, pagubele create de acesta furtuna. continuă pe B1

FOTO VIDEO Uraganul Michael, asemanat cu mama tuturor bombelor. Imaginile dezastrului intr-un oras de coasta ras de pe harta

Uraganul Michael, considerat unul dintre cele mai puternice din istoria Statelor Unite, a devastat coasta de nord-vest a Floridei, unde aproape ca a sters de pe harta orasul Mexico Beach, actionand asemenea mamei tuturor bombelor, scrie BBC.

VIDEO Statele Unite: Uraganul Michael a ucis cel putin 11 persoane

Uraganul Michael, retrogradat la furtuna tropicala, a cauzat moartea a cel putin 11 persoane in Statele Unite, dupa ce miercuri a lovit Florida. Numarul mortilor a crescut, astfel, dupa ce vineri dimineata autoritatile din statul Virginia au anuntat moartea a cinci persoane, relateaza AFP.

Uraganul Michael a lovit Florida! Vantul a suflat cu pana la 250 km/h

Uraganul Michael, care a lovit cu toata forta nord-vestul Floridei, provocand cel putin decesul unei persoane, isi continua miercuri seara ora locala) cursa sa devastatoare in Georgia vecina, transmite.

Uraganul Michael a ucis sapte persoane in Florida si se indreapta spre Georgia

Cel putin sapte oameni au murit in statele americane Florida si Georgia, din cauza uraganului Michael, au anuntat joi autoritatile locale citate de AFP si Reuters. Uraganul a fost retrogradat joi la categoria.

Veste buna pentru cei doi romni condamnati la moarte n Malaezia: Guvernul opreste executiile si anunta ca va aboli pedeapsa capitala

Noul guvern din Malaezia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infractiunile si va opri toate executiile care erau programate, informeaza site-ul agentiei Associated Press.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )