Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ajutor de stat de 5,4 milioane euro pentru Trelleborg Automotive pentru extinderea investitiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ajutor de stat de 5,4 milioane euro pentru Trelleborg Automotive pentru extinderea investitiilor

Producatorul de piese auto Trelleborg Automotive a primit un ajutor de stat de 5,4 milioane de euro pentru extinderea investitiei din Dej, judetul Cluj, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu. continuă pe Ziarul Bursa

O noua investitie in judetul Cluj: 16 milioane de euro pentru Trelleborg Automotive Dej, distribuitor pentru Renault, Ford, Volkswagen si BMW

Compania Trelleborg Automotive Dej, din parcul industrial ARC din Dej, si are planuri mari anul acesta: vrea sa se extinda construind o o noua hala si producand piese antivibratie pentru autovehicule. Aceasta a primit 5,4 milioane de euro, prin acele scheme de ajutor de stat. La cele circa 300 de locuri de munca existente vor fi create altele 290. Investitia totala este de circa 16 milioane de euro.

Cum arata trenul FACUT in ROMANIA care va circula cu 200 km/h. A costat 4,3 milioane euro

GarantiBank a acordat o finantare de 4,3 milioane euro producatorului de locomotive Softronic Craiova, pentru realizarea unui tren electric. Rama electrica, denumita Hyperion, poate fi construita in doua.

Angajatii unor supermarket-uri din Germania au gasit cocaina de 6 milioane euro ascunsa in lazi de banane

Angajatii de la sapte supermarket-uri Aldi din Germania au gasit 140 kg de cocaina ascunsa in ladite de banane, scrie publicatia thelocal. de. Este cea mai mare captura de cocaina facuta in ultimii 35 de ani in capitala germana, valoarea fiind de sase milioane euro.

RCS-RDS, pierderi de peste 25 milioane euro in primele sase luni din 2013

Compania RCS-RDS, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata telecom si media, a inregistrat, in prima jumatate a anului trecut, pierderi de 113,46 milioane lei, echivalentul a peste 25 milioane euro, potrivit informatiilor ofertei de preluare voluntara de catre RCS a actiunilor UCR Bucuresti.

Ministerul Muncii a platit gresit sase milioane euro: Mii de romani au primit in mod ilegal ajutoare

Ministerul Muncii a platit gresit sase milioane euro, relateaza B1 TV. Astfel, zeci de mii de romani au primit in mod ilegal indemnizatii de crestere a copilului si alte stimulente. Acest lucru s-a aflat ca.

GarantiBank a finantat cu 4,3 milioane euro firma Softronic Craiova

GarantiBank a acordat o finantare in valoare de 4,3 milioane euro companiei Softronic Craiova, singura fabrica de locomotive din Sud-Estul Europei, conform unui comunicat de presa.

1.200 milioane lei pentru Prima Casa si 50 milioane lei pentru reabilitare termica

Guvernul a aprobat astazi plafoanele pe 2014 la creditele garantate de stat pentru programul Prima Casa si reabilitarea termica si structural-arhitecturala a cladirilor, transmite un comunicat primit astazi de redactie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )