Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ajutorul initial de 13 miliarde euro pentru Grecia, cel mai devreme joi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ajutorul initial de 13 miliarde euro pentru Grecia, cel mai devreme joi

Grecia ar primi un ajutor initial de 13 miliarde de euro 14,5 miliarde dolari) din noul plan cel mai devreme joi, cand trebuie sa ramburseze o datorie la Banca Centrala Europeana, a anuntat Klaus Regling, seful fondului de salvare din zona euro, citat de agentia germana de presa DPA. continuă pe Ziarul Bursa

Investitiile straine directe au fost de 1,66 miliarde euro in primul semestru

Investitiile straine directe au fost in primul semestru la circa 1,66 miliarde euro, dupa ce in iunie investitorii au plasat 370 milioane de euro pe piata locala, al doilea cel mai ridicat nivel din acest an, dupa cel din martie, potrivit unui comunicat al BNR, remis azi redactiei.

ANAF ramburseaza TVA de circa 1,55 miliarde lei, pentru deconturile de pana la 10 iulie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ramburseaza in august TVA in valoare de aproape 1,55 miliarde lei, pentru deconturile cu decizii de rambursare pana la 10 iulie si pentru cele aferente operatiunilor de import solutionate pana la 27 iulie.

Surse: Grecia ar urma sa primeasca imediat dupa reuniunea Eurogrup o transa de 13 miliarde de euro

Guvernul de la Atena se asteapta sa prineasca cele 23 de miliarde de euro dupa reuniunea Eurogrup, potrivit unor surse din cadrul Ministerului grec al Finantelor citate de site-ul cotidianului.

Acord al Eurogrupului pentru un al treilea program de ajutor (86 miliarde euro)

ACTUALIZARE 11:25 Ministrii de finante din zona euro au ajuns la un acord vineri seara asupra unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia, in valoare de pana la 86 miliarde de euro, din care o prima transa de 26 miliarde de euro, au anuntat Comisia Europeana si Eurogrupul, informeaza AFP. Noi imprumuturi de pana la 86 miliarde de euro vor fi acordate Greciei in urmatorii trei ani, a declarat Comisia. ) ------- Germania insista ca Fondul Monetar International trebuie sa fie partener la urmatorul acord pentru Grecia, a afirmat vineri Christiane Wirtz, purtator de cuvant al cancelarului Angela Merkel, a anuntat DPA.

Participarea FMI la acordul pentru Grecia este decisiva pentru Guvernul Germaniei

Germania insista ca Fondul Monetar International trebuie sa fie partener la urmatorul acord pentru Grecia, a afirmat vineri Christiane Wirtz, purtator de cuvant al cancelarului Angela Merkel, anunta DPA.

Acord al Eurogrupului pentru un al 3-lea program de ajutor / Grecia va primi 23 de miliarde de euro imediat dupa reuniunea Eurogrup - surse

Grecia spera ca va primi 23 de miliarde de euro, in doua transe, imediat dupa reuniunea Eurogrup care ar urma sa aprobe noul plan de asistenta financiara, afirma surse din cadrul Ministerului grec al Finantelor citate de site-ul cotidianului Ekathimerini, relateaza Mediafax. Ministrii de finante din zona euro au ajuns la un acord vineri seara asupra unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia, in valoare de pana la 86 miliarde de euro, au anuntat Comisia Europeana si Eurogrupul, informeaza AFP.

Acord al Eurogrupului pentru un al 3-lea program de ajutor / Grecia ar putea primi 23 de miliarde de euro imediat dupa reuniunea Eurogrup - surse

Ministrii de finante din zona euro au ajuns la un acord vineri seara asupra unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia, in valoare de pana la 86 miliarde de euro, au anuntat Comisia Europeana si Eurogrupul, informeaza AFP. Noul plan prevede acordarea unor credite in valoare de 86 de miliarde de euro, in urmatorii trei ani. In schimbul imprumuturilor oferite de Grupul Bruxelles Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana, Mecanismul European de Stabilitate si Fondul Monetar International), Grecia va adopta o serie de reforme macroeconomice, in sensul cresterii taxelor si reducerii deficitului bugetar.

Eurogrup a APROBAT planul de asistenta financiara pentru Grecia, in valoare de 86 miliarde de euro

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro au aprobat, vineri seara, noul plan de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro, informeaza BBC News online.

Eurogrup a aprobat planul de asistenta financiara pentru Grecia, de 86 mld de euro

Noul plan de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro, a fost aprobat, vineri seara, de catre ministrii de finante din Zona Euro, informeaza BBC News .

Eurogrupul a ajuns la un acord pentru al treilea plan de ajutor pentru Grecia

Ministrii de finante din zona euro au ajuns la un acord vineri seara asupra unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia, in valoare de pana la 86 miliarde de euro, au anuntat Comisia Europeana si Eurogrupul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )