Libnet.ro
UNICEF

22:00

Alain Delon, declaratii fara speranta: Viata nu-mi mai ofera mare lucru. Voi parasi aceasta lume fara regrete. Urasc epoca asta!

Adevărul Adevărul,
Alain Delon, declaratii fara speranta: Viata nu-mi mai ofera mare lucru. Voi parasi aceasta lume fara regrete. Urasc epoca asta!

Unul dintre cei mai iubiti si apreciati actori francezi, Alain Delon, in varsta de 81 de ani, a marturisit ca este pregatit sa paraseasca aceasta lume si ca o va face fara regrete pentru ca uraste epoca in care traim. continuă pe Adevărul

Alain Delon isi asteapta moartea: Viata nu-mi mai ofera mare lucru. Am cunoscut tot, am vazut totul. Urasc epoca asta

Marele actor Alain Delon, ajuns la 82 de ani, a oferit un interviu care a starnit ingrijorari masive in randul fanilor sau. Acesta afirma ca nu mai gaseste placere in nimic din.

Alain Delon: Voi parasi aceasta lume fara regrete / Totul este fals, nu mai exista respect, nu conteaza decat banii

Unul dintre cei mai celebri actori francezi, Alain Delon, afirma ca va parasi aceasta lume fare regrete, intr-un interviu-bilant publicat joi intr-un numar special al Paris Match consacrat celor 60 de ani de cariera ai starului cinematografiei, scrie AFP.

Alain Delon isi prevesteste moartea: Voi parasi lumea fara regrete

Actorul francez Alain Delon a declarat, intr-un interviu acordat revistei Paris Match, la implinirea a 60 de ani de cariera, ca va parasi aceasta lume fara regrete, transmite.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )