Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alain Delon a primit Premiul pentru intreaga cariera din partea TIFF: Am cea mai frumoasa meserie din lume

Adevărul Adevărul,
Alain Delon a primit Premiul pentru intreaga cariera din partea TIFF: Am cea mai frumoasa meserie din lume

Actorul francez Alain Delon a primit, sambata seara, in cadrul Galei TIFF, Premiul pentru intreaga cariera, el afirmand in fata publicului care l-a aplaudat minute in sir ca ceea ce si-a dorit cel mai mult in viata a fost sa faca ce isi doreste si ca actoria este cea mai frumoasa meserie din lume. continuă pe Adevărul

VIDEO Alain Delon, Premiul pentru intreaga Cariera, la TIFF: Am avut sansa sa am cea mai frumoasa meserie din lume

Actorul francez Alain Delon a fost distins, sambata seara, in cadrul Galei de inchidere a TIFF 2017, cu Premiul pentru intreaga Cariera. in aplauzele indelungi ale publicului, el a spus ca toata viata a avut sansa sa faca ceea ce si-a dorit, ceea ce el considera cea mai frumoasa meserie din lume.

Alain Delon spune ca s-a bucurat de cum a fost primit la Cluj:Eu sunt mult mai iubit in lume decat in Franta. Acolo tot timpul am deranjat

Actorul francez Alain Delon a vorbit sambata, la Cluj, despre cariera lui in cinematografie, el spunand ca s-a bucurat foarte mult de primirea pe care i-au facut-o cei de la Cluj, vineri, la proiectia filmului Afacerea Pigot, la care au participat peste 3. 000 de oameni. Delon a precizat ca simte ca este mai iubit in lume decat in Franta, amintind de oamenii care i-au marcat cariera si explicand ca Bacalaureat este unul dintre putinele filme pe care le-a vazut recent, transmite News. ro.

FOTO: Alain Delon, invitat la TIFF, unde va primi Premiul de Excelenta: Sunt incantat ca in public sunt mai multe femei decat barbati. Fanele i-au strigat: Je taime!

Actorul francez Alain Delon a fost prezent, vineri seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, la proiectia speciala in cadrul TIFF a filmului Afacerea Pigot, pe care l-a regizat.

VIDEO !!! Regal de MANELE la TIFF: Alain Delon si Armand Assante la picioarele lui Dan Bursuc! Sa cantam impreuna la acest festival minunat! Sus mainileeeee!!!

Cinefili din intreaga lume, inclusiv gigantii actori Alain Delon si Armand Assante au facut cunostinta miercuri seara, in cadrul TIFF, cu Dan The Badger, cunoscut de iubitorii chefurilor.

Alain Delon, declaratie emotionanta la TIFF 2017: Dragostea e cel mai important lucru din viata. Iubesc femeia, femeia e iubirea

Actorul francez Alain Delon sustine ca dragostea e cel mai important lucru din viata pentru el, aspectul care il intereseaza cel mai mult in viata. Iubesc femeia, femeia e iubirea, inca.

VIDEO Alain Delon la TIFF: Ma bucur ca in public sunt mai multe femei decat barbati. Rog femeile sa ramana pentru ca nu sunt gay

Invitatul special al TIFF 16, celebrul actor Alain Delon a fost prezent la debutul proiectiei de gala a primului film pe care l-a produs, regizat si interpretat - Afacerea Pigot. Peste 3. 000 de persoane l-au aplaudat pe indragitul actor.

Iubesc femeia. iNCA nu sunt gay! Celebrul Alain Delon, iNDRAGOSTIT la Cluj

Actorul Alain Delon a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca iubeste femeia, iar dragostea este lucrul cel mai important in viata, care il intereseaza cel.

Iubesc femeia. iNCA nu sunt gay! Celebrul Alain Delon, iNDRAGOSTIT, la Cluj (VIDEO)

Actorul Alain Delon a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca iubeste femeia, iar dragostea este lucrul cel mai important in viata, care il intereseaza cel.

Alain Delon, glume la Cluj: O sa rog femeile sa ramana aici, nu sunt gay

Actorul Alain Delon a declarat, vineri seara, in Piata Unirii din Cluj, inaintea proiectiei filmului sau 'Afacerea Pigot', ca este foarte fericit sa participe la Festivalul International de.

Simona Halep vs Jelena Ostapenko (de la ora 16:00)/ Un meci cat intreaga cariera

In urma cu 39 de ani, tenisul feminin romanesc reusea singura sa victorie la nivel de turnee de Grand Slam, Virginia Ruzici castigand trofeul la Paris. In 2017, Simona Halep are ocazia sa egaleze performanta. In drumul spre marea victorie se va afla insa obstacolul numit Jelena Ostapenko 20 de ani - Letonia, 47 WTA): jucatoare cu o deplasare foarte buna, cu o dreapta care produce lovituri castigatoare pe banda rulanta, sportiva care are de partea ei nebunia frumoasa a varstei. Meciul de pe Philippe Chatrier va incepe la ora 16:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. Bonus: Daca va ridica trofeul deasupra capului, Simo va fi si noul numar unu mondial din ierarhia WTA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )