Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Antena3 Antena3,
Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Autoritatile locale vor efectua un nou exercitiu de verificare a sistemelor de avertizare-alarmare a populatiei. Demonstratia are loc miercuri, 5 septembrie. Exercitiul Miercurea Alarmelor are loc. continuă pe Antena3

Casa Alba avertizeaza ca SUA vor reactiona prompt daca Siria utilizeaza din nou arme chimice

Administratia Donald Trump a avertizat marti ca Statele Unite si aliatii sai vor reactiona prompt si adecvat daca fortele regimului Bashar Al-Assad utilizeaza din nou arme chimice, informeaza site-ul portalului de stiri Ynet, citat de Mediafax.

Ministrul de Interne si coordonatorul actiunii jandarmilor de la protestul din 10 august vor fi audiati in Comisia pentru drepturile omului a Camerei

Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor a decis miercuri, in unanimitate, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, si coordonatorul actiunii Jandarmeriei de la protestul din 10 august, Catalin.

Comisarul european Gnther Oettinger: Romnia, Ungaria, Polonia si o parte din guvernul Italiei vor sa distruga proiectul european

Comisarul european pentru buget Gunther Oettinger a spus ca Romania, Ungaria, Polonia si o parte din guvernul Italiei vor sa slabeasca si sa distruga proiectul european, intr-un discurs in care a subliniat ca proiectul se afla in pericol mortal din cauza unor oponenti din afara si din interior, relateazaPolitico. eu.

Toyota intampina din nou PROBLEME: Peste un milion de masini hibride rechemate in service

Peste un milion de masini hibride produse in intervalul iunie 2015 - mai 2018 din Europa, America de Nord, Australia si Japonia vor fi rechemate de Toyota, din cauza unei probleme tehnice. Modelele Toyota Prius Hyb.

Razboiul comercial afecteaza, din nou, pretul marfurilor

Sectorul marfurilor a inregistrat a treia luna consecutiva de scaderi, in august, din cauza razboiului comercial dintre Statele Unite ale Americii si restul lumii, in special China) si a problemelor existente in tarile emergente, apreciaza Ole Hansen, sef al departamentului de strategie marfuri din cadrul Saxo Bank, intr-o analiza a institutiei daneze specializate in investitii si tranzactionare online.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )