Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alba: Evenimentele de Ziua Nationala vor fi transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

B1 B1,
Alba: Evenimentele de Ziua Nationala vor fi transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Toate concertele, recitalurile si expozitiile care vor fi organizate la Alba Iulia pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei de catre Centrul de Cultura Augustin Bena - Alba vor avea loc online, fara public,. continuă pe B1

Ziua Nationala online, la Alba Iulia. Aproape toate evenimentele din ziua 1 decembrie se vor desfasura fara public

Majoritatea evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei la Alba Iulia, oras care in 1 Decembrie ar urma, daca situatia epidemiologica o va permite, sa iasa din carantina, vor fi transmise online.

VIDEO Lotul 1 din A10 se deschide de Ziua Nationala. Orban si Iohannis, invitati la Alba Iulia

Lotul 1 al Autostrazii Sebes-Turda A10) va fi inaugurat pana la 1 decembrie 2020, de Ziua Nationala a Romaniei. Autoritatile locale pregatesc un eveniment la care ar urma sa fie invitati premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis.

VIDEO Mobilizare extrema pe lotul 1 din A10, Sebes -Turda. A inceput trasarea marcajelor rutiere. S-ar putea circula de Ziua Nationala

Situatia se schimba de la o zi la Alba pe lotul 1 al autostrazii A10 Sebes-Turda. Mobilizarea puternica arata tot mai clar ca se incearca o deschidere a circulatiei rutiere pana la 1 decembrie 2020.

Rusia ar putea bloca marile retele sociale online din SUA

Legiuitorii din parlamentul Rusiei au prezentat, joi, un proiect de lege care, daca va fi adoptat, va permite guvernului sa restrictioneze accesul pe internet la uriasele retele sociale americane care ar fi discriminat mass-media ruseasca, conform Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )