Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alba Iulia: Ancheta in cazul fetitei de 4 ani invatata de mama ei sa fumeze (VIDEO)

B1 B1,
Alba Iulia: Ancheta in cazul fetitei de 4 ani invatata de mama ei sa fumeze (VIDEO)

Ancheta in cazul fetitei de 4 ani invatata de mama ei sa fumeze. Protectia Copilului din Alba s-a autosesizat, dupa ce in presa locala au aparut mai multe fotografii cu un copil care trage. continuă pe B1

SOCANT! O fetita de patru ani din Alba-Iulia, lasata sa fumeze de catre mama sa (FOTO)

Imagini incredibile pe o strada din Alba Iulia! O fetita de 4-5 ani a fost surprinsa de catre un trecator, care a avut inspiratia sa fotografieze momentul, fumand cu foc dintr-o tigara, in compania.

Scene revoltatoare in Alba Iulia! Fetita invatata sa fumeze de doua femei - FOTO

O fetita de 4-5 ani este invatata sa fumeze de doua femei. Scenele revoltatoare au avut loc in centrul orasului Alba-Iulia, potrivit ziarulunirea. ro. Cele doua femei au expus-o pe micuta la un.

Evreii bogati din Alba Iulia in perioada interbelica. Aveau masini luxoase si detineau industria si comertul din oras

La Alba Iulia au existat, ca in multe alte orase din Romania, comunitati importante de evrei. in perioada interbelica, cele mai importante afaceri erau detinute de evrei. Au existat cateva familii bogate care, in timp, au disparut din Alba Iulia. Urmasii acestora au reusit sa recupereze foarte putine dintre proprietatile pe care le-au avut in oras.

Ancheta a Directiei pentru Protectia Copilului Alba dupa ce pe internet au aparut fotografii cu o fetita care fumeaza

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba a initiat o ancheta si verifica un posibil caz de abuz asupra unui copil minor, dupa ce pe retelele de socializare si in presa locala din Alba au aparut imagini cu o fetita de cativa ani care este invatata de doua femei sa fumeze.

Scrisoarea incredibila a unei fetite de 11 ani pentru mama ei: Draga mama, astazi este ultima mea zi.... Continuarea te va lasa fara cuvinte

O fetita de 11 ani i-a scris o scrisoare simpatica mamei sale, in care o anunta ca a devenit vegana, cerandu-i, totodata, sa-i respecte decizia, scrie Mirror. Becky Robinson a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )