Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alba Iulia iese din carantina dupa aproape o luna. Rata de infectare a ajuns la 5,35

B1 B1,
Alba Iulia iese din carantina dupa aproape o luna. Rata de infectare a ajuns la 5,35

Municipiul Alba Iulia va iesi din carantina, in conditiile in care rata de infectare a ajuns la 5,35 cazuri la mie. Amintim faptul ca instituirea carantinei a avut loc in data de 17 noiembrie. Atunci. continuă pe B1

Alba Iulia iese din carantina dupa aproape o luna Rata de infectare este de 5,35

Municipiul Alba Iulia va iesi din carantina, la aproape o luna de la instituirea acestei masuri. Rata de infectare in oras este de 5,35 la mie, in conditiile in care la instituirea carantinei, in 17 noiembrie, indicele de infectare la mia de locuitori trecuse de 10.

Sibiul iese din carantina dupa o luna de masuri stricte impotriva COVID-19! Autoritati: Efortul comun al tuturor sibienilor nu a fost in zadar

Sibiul iese din carantina dupa o lupta de aproape o luna impotriva SARS-CoV-2. Rata de infectare in Judetul Sibiu a ajuns la 3,35 de cazuri la mia de locuitori. Astfel, incepand de luni dimineata de la ora 5:00, au iesit din carantina si localitatile Medias, Cisnadie, Talmaciu, Avrig, comuna Orlat si satul Selimbar.

Sibiul iese din carantina, terasele se deschid in aceasta seara

Dupa o lupta de aproape o luna cu virusul SARS-COV-2, Sibiul iese din carantina. De la sute de cazuri zilnice, acum municipiul a ajuns la o rata de infectare de sub 5 la mie, conform Digi24.

Municipiul Sibiu iese din carantina luni dimineata

Carantina va fi ridicata in municipiul Sibiu si celelalte orase din judetul Sibiu incepand de luni, .

DSP Alba a propus iesirea din carantina a municipiului Alba Iulia. Se asteapta avizul INSP si votul CJSU

Directia de Sanatate Publica Alba DSP) a propus duminica, 13 decembrie, iesirea din carantina a municipiului Alba Iulia.

Sibiul iese din carantina. Cand se deschid terasele

Dupa trei saptamani de restrictii, orasul Sibiu iese luni dupa-amiaza din carantina, dupa ce rata de infectare a sibienilor a scazut la mai putin de 5 la mia de locuitori.

Cat de eficienta este carantinarea. Cazurile municipiilor Alba Iulia si Blaj, unde rata de infectare a scazut la jumatate

Masura de carantinare a municipiului Alba Iulia nu a fost prelungita, astfel incat restrictiile vor expira in noaptea de luni spre marti, la ora 00.

UPDATE Un bebelus de doar trei zile a murit la spitalul din Alba Iulia. S-a inecat cu lapte si nu a mai putut fi salvat

Un copil in varsta de doar trei zile a murit in noaptea de vineri spre sambata pe sectia de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Alba Iulia.

Fapta socanta intr-un sat din Alba. Un tata care si-a violat fiica minora, condamnat la ani grei de inchisoare

Fapta socanta intr-un sat din Alba, Un tata care si-a violat fiica minora a ajuns, dupa aproape 4 ani, la inchisoare.

Un bebelus a murit, dupa ce s-a inecat cu lapte in timp ce era hranit

Un copil in varsta de doar trei zile a murit in noaptea de vineri spre sambata pe sectia de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Alba Iulia.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )