Libnet.ro
UNICEF

11:45

ALDE vrea OUG pentru modificarea legii offshore. Vosganian: Propunerea facuta si adoptata in Comisie ne-a pus intr-o situatie delicata

Adevărul Adevărul,
ALDE vrea OUG pentru modificarea legii offshore. Vosganian: Propunerea facuta si adoptata in Comisie ne-a pus intr-o situatie delicata

ALDE doreste o interventie de urgenta pentru modificarea legii offshore, aprobata recent de Parlament, pentru ca nu a existat dialog pe acest act normativ, a afirmat luni purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian. continuă pe Adevărul

ALDE vrea modificarea legii offshore

Purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, afirma ca ceea ce si-a dorit ALDE sa apara in legea offshore nu se regaseste si se impune o interventie de urgenta pe actul normativ, el spunand ca in Coalitia PSD-ALDE nu a existat dialog pe acest act normativ, scrie News. ro.

Dragnea a facut anuntul despre OUG pentru amnistie si gratiere: Am discutat cu premierul si ministrul Justitiei si...

Liviu Dragnea a reactionat luni seara la informatiile aparute in spatiul public potrivit carora Guvernul va adopta marti o Ordonanta de Urgenta pentru gratiere si amnistie. Liderul PSD a sustinut ca a.

Liviu Dragnea, mesaj referitor la OUG pentru amnistie si gratiere: Am discutat acest subiect. Zvonurile...

In spatiul public au aparut informatii ce sustin ca Guvernul ar intentiona sa adopte o ordonanta de urgenta pentru gratiere si amnistie in sedinta de marti. Liviu Dragnea a reactionat rapid si a.

intalnire cruciala intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu in Parlament. Va fi dat OUG pentru amnistie si gratiere? (VIDEO)

Liderii coalitiei Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit luni la Parlament, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, pentru a discuta strategia cu care merg mai departe cele doua.

G4Media: Dragnea forteaza adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere. Pozitia premierului

Liderul PSD forteaza din nou adoptarea unei ordonante de urgenta pentru amnistie si gratiere, dar la acest moment premierul Viorica Dancila se opune si a amenintat chiar cu demisia, au declarat pentru G4Media. ro surse din partid.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )