Libnet.ro
UNICEF

12:15

Se aleg viceprimarii la Alba Iulia. USR PLUS si PNL s-au inteles pentru a face majoritate in Consiliul Local

Adevărul Adevărul,
Se aleg viceprimarii la Alba Iulia. USR PLUS si PNL s-au inteles pentru a face majoritate in Consiliul Local

Consiliul Local al municipiului Alba Iulia va alege vineri, 13 noiembrie, pe cei doi viceprimari care urmeaza sa lucreze in urmatorii patru ani cu primarul Gabriel Plesa. continuă pe Adevărul

Cat de posibil e un guvern PNL-USR-PLUS - Analiza

PNL va incerca evitarea unei aliante la guvernare cu USR-PLUS, fiind in favoarea cooptarii unor partide neconflictuale ca PMP si UDMR. Specialistii consultati de Adevarul sustin ca varianta de rezerva pentru noul Executiv, cu USR-PLUS, ar putea functiona, in ciuda atacurilor intre cele doua din campania pentru parlamentare.

PNL ia distanta de partidul lui Barna si Ciolos. Daniel Fenechiu: USR-PLUS nu este prima varianta de partener de guvernare pentru PNL

Prioritatea PNL este sa faca un Guvern impreuna cu partidele colege din PPE, adica PMP si UDMR, a declarat laRFIliderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu. Liberalul spune ca daca nu exista suficienta reprezentativitate pentru obtinerea majoritatii, indiscutabil, intra in discutie si USR- PLUS.

Daniel Fenechiu: USR-PLUS nu este prima varianta de partener de guvernare pentru PNL

Prioritatea PNL este sa faca un Guvern impreuna cu partidele colege din PPE, adica PMP si UDMR, a declarat la RFI liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu. El spune insa ca daca nu exista suficienta reprezentativitate pentru obtinerea majoritatii, indiscutabil, intra in discutie si USR- PLUS.

Noi tensiuni intre PNL si USR-PLUS la Timisoara, pentru alegerea viceprimarilor

Alegerea viceprimarilor Timisoarei a creat noi tensiuni intre PNL si Alianta USR-PLUS, dupa ce edilul-sef, Dominic Fritz, a anuntat, vineri, ca a convocat consiliul local pentru luni cu aceasta ordine de zi, in timp ce presedintele interimar al liberalilor timiseni, Alin Nica, a anuntat ca aceste functii nu au fost negociate, relateaza Agerpres.

Noi tensiuni intre PNL si USR PLUS pe tema alegerii viceprimarilor. Dominic Fritz: Sunt surprins de surprinderea lui Alin Nica

Noi tensiuni au aparut intre PNL si USR PLUS, la nivelul judetului Timis, negocierile dintre cele doua formatiuni fiind pentru a doua oara in impas, dupa ce primarul Timisoarei, Dominic Fritz a convocat pentru luni, Consiliul Local, iar pe ordinea de zi se afla alegerea viceprimarilor.

USR-PLUS acuza o mascarada orchestrata de PSD si PNL si cere convocarea unei sedinte de urgenta a Senatului pentru votarea initiativei Fara penali

USR-PLUS le cere lui Ludovic Orban si Marcel Ciolacu sa sustina convocarea joi a unei sedinte de urgenta la Senat pentru initiativa Fara penali in functii publice, acuzand o mascarada orchestrata de PSD si PNL dupa ce plenul de miercuri a fost suspendat din lipsa de cvorum.

Sondaj CURS. PNL pierde teren si ajunge la 32%, in timp ce PSD si USR-PLUS se afla in crestere

Potrivit unui sondaj CURS de tip Omnibus, PNL incepe sa se erodeze, ajungand la un scor de 32%, in timp ce principalii sai competitori, PSD respectiv USR-PLUS, se afla in crestere.

FOTO Robotul care ii va ajuta pe medici sa trimita medicamente pacientilor cu COVID-19. Ideea originala a unor tineri din Alba Iulia

Fosti elevi ai Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, pasionati de informatica, construiesc un robot autonom destinat Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia.

Aventurile unui tanar din Alba Iulia cu 55 de grame de hasis adus din Spania. Dupa sase ani a fost condamnat definitiv

Un tanar in varsta de 27 de ani din Alba Iulia a fost condmanat definitiv la pedepasa de trei ani si 10 luni de inchisoare pentru trafic de droguri.

USR-PLUS anunta ca Biroul Electoral Dambovita a admis sesizarea PSD care a cerut interzicerea sloganului O Romanie fara hotie pe motiv de defaimare

Biroul Electoral de Circumscriptie Dambovita a admis azi sesizarea PSD care a cerut interzicerea promovarii sloganului O Romanie fara hotie al Aliantei USR PLUS pe motiv de defaimare, anunta USR-PLUS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )