Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alegeri 2020: care este prezenta la vot in judetul Suceava. Cati pacienti cu COVID-19 au solicitat urna mobila

Adevărul Adevărul,
Alegeri 2020: care este prezenta la vot in judetul Suceava. Cati pacienti cu COVID-19 au solicitat urna mobila

880 de suceveni sunt asteptati la vot duminica, 27 septembrie 2020, in cele 560 de sectii de vot din judet, pentru a alege presedintele Consiliului Judetean, consilierii judeteni, primarii din cele 114 localitati din judet si consilierii locali. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Alegeri locale 2020. Care este programul sectiilor de votare

Alegerile locale din 2020 au loc duminica, 27 septembrie. Romanii cu drept de vot vor merge la urme pentru a-i alege pe reprezentantii administratiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale, consiliile judetene si presedintii consiliilor judetene.

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot, in timp real, in judetul Constanta. Care este media nationala UPDATE

Constanta este unul dintre judetele cu o miza extrem de mare la aceste alegeri locale din 27 septembrie 2020. Judetul s-a aflat sub o lunga dominatie PSD-ista, iar rezultatul guvernarii locale se poate vedea cu ochiul liber.

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot in judetul Gorj

Prezenta la vot in judetul Gorj, la ora 12,00, a fost de aproape 20%. Cea mai mare prezenta a fost in satul Cerna Sat, cel mai indepartat din judetul Gorj.

Prezenta la vot in judetul Satu Mare: pana la ora 13:00, au votat 19,07% dintre cei inscrisi in liste

In judetul Satu Mare sunt asteptati azi la vot 313. 862 alegatori. La sectiile de votare din judet au ajuns in ultimele zile 345. 562 seturi de buletine de vot necesare pentru desfasurarea alegerilor locale, mastile de protetectie dar si solutiile dezinfectante necesare pentru cele 337 de sectii de vot.

Care este aplicatia pe care o folosesc toti intelectualii si de ce

Fa cunostinta cu Blinkist, aplicatia pe care o folosesc toti intelectualii. Blinkist este o aplicatie folosita de cei mai buni ganditori din intreaga lume si de cei carora le place sa.

Care este noua functie de la Google care te ajuta in pandemie

Iti doresti sa calatoresti, dar nu stii daca ai cum, avand in vedere restrictiile care apar si dispar peste noapte. Google Maps iti vine in ajutor si iti arata acum statistici.

Ion Cristoiu: De ce este prezenta la vot mica in anumite orase

Ion Cristoiu afirma ca prezenta la alegerile locale este slaba acolo unde jocurile sunt deja facute. Jurnalistul remarca lipsa unui sondaj care sa reflectele motivele pentru care romanii nu merg la vot.

Bancul zilei: Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne

Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:- Cum ati votat de data aceasta?- Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant. - Dar cu cine ati votat?- Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei.

Care este planul lui Elon Musk pentru bateriile masinilor Tesla

In cadrul evenimentului Teslas Battery Day de marti seara, CEO-ul Elon Musk a dezvaluit cum intentioneaza sa integreze bateriile in elementele structurale ale masinii. Cu alte cuvinte,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )