Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alegeri europarlamentare 2019 - Cine sunt candidatii cap de lista ai principalelor partide europene

Hotnews Hotnews,
 Alegeri europarlamentare 2019 - Cine sunt candidatii cap de lista ai principalelor partide europene

Cetatenii Uniunii Europene cu drept de vot isi vor alege, in perioada 23-26 mai, reprezentantii in Parlamentul European pentru urmatorii cinci ani. in urma votului vor fi alesi cei 705 eurodeputati care ne vor reprezenta in Uniunea Europeana pana in 2024. Activitatea celei de-a opta legislaturi a Parlamentului European s-a incheiat in 18 aprilie. continuă pe Hotnews

Europarlamentare 2019. Ele sunt candidatele pe care Marian Vanghelie vrea sa le trimita la Bruxelles. Un analist politic si un filosof GALERIE FOTO

Zilele in care Marian Vanghelie visa sa stea cu mana pe scaunul de presedinte al PSD au trecut, iar fostul primar al Sectorului 5 a fost fortat sa plece din randurile pesedistilor. Dar cum.

Guvernul pregateste concedieri la stat: cine sunt bugetarii care vor fi dati afara

Guvernul strange cureaua si pregateste reformarea sistemului bugetar. Pana la 10. 000 de angajati de la stat vor fi concediati, arata primele liste. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis ca va reforma aparatul bugetar si pare ca se tine de cuvant. Primele estimari arata ca, pe hartie, aproximativ 10. 000 de bugetari vor fi concediati, potrivit Adevarul.

Europarlamentare 2019. Juncker: Vad deja tentative de manipulare a alegerilor / Exista state in interiorul UE care incearca devierea vointei alegatorilor prin Fake News

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat cu privire la pericolul pe care il presupun tentativele de manipulare a viitoarelor alegeri europene din mai, acesta subliniind ca aceste tentative vin atat din exteriorul UE, cat si state in interiorul UE care incearca sa devieze vointa alegatorilor catre o anumita directie si prin intermediul difuzarii de fake news.

Cine sunt copiii romani aflati in Sri Lanka

Copiii romani aflati in Sri Lanka sunt elevi ai Colegiului Costache Negruzzi din Iasi si au plecat in aceasta tara in cadrul unui schimb international si cultural, a declarat duminica, pentru AGERPRES,.

Eturia, afaceri de 11 milioane de euro si business in crestere, in 2019. Care sunt cele mai cautate destinatii pentru concediul de vara?

Agentia Eturia a vandut, in 2018, vacante in valoare de 11 milioane de euro, iar anul acesta estimeaza o crestere cu 10%. Rezultatele bune ale business-ului se datoreaza investitiilor in resursa umana, dar si in zona de software, noilor contracte cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )