Libnet.ro
UNICEF

20:30

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Surse: Programul de votare nu se prelungeste pentru Diaspora

Antena3 Antena3,
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Surse: Programul de votare nu se prelungeste pentru Diaspora

UPDATEPotrivit unor surse, nu se prelungeste programul de vot pentru Diaspora. Legerea electorala nu ar permite prelungirea programului de vot, potrivit Biroului Electoral Central. ---------- La. continuă pe Antena3

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru romani: Este nevoie de mobilizare, fiecare vot conteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanua declarat duminica, intr-un mesaj video pe pagina sa de facebook, ca este nevoie de mobilizare si ca fiecare vot este la fel de impo.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. MAE a cerut AEP prelungirea programului de vot pentru Diaspora

UPDATEPotrivit unor surse, nu se prelungeste programul de vot pentru Diaspora. Legerea electorala nu ar permite prelungirea programului de vot, potrivit Biroului Electoral Central. ---------- La.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie europeana

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie europeana, pentru justitie independenta. Am.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Kelemen Hunor: Am votat pentru o Uniune Europeana puternica, in care vocea comunitatii maghiare se va auzi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Uniune Europeana puternica, in care se va auzi vocea comunitatii maghiare si a.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Raluca Turcan: Am votat pentru viitorul copiilor nostri

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat duminica la iesirea de la urne ca a votat cu mare emotie, pentru viitorul copiilor nostri. Am votat cu mare.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Ce se poate schimba prin votul la europarlamentare

Sabina Iosub explica de ce mergem duminica la vot si ce se poate schimba in functie de votul romanilor. Noi votam pentru europarlamentare, adica legislativul european. Nu el.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Sectiile de votare s-au deschis. Unii lideri politici s-au grabit la vot - LIVE TEXT

Cele peste 18. 000 de sectii de votare organizate la nivel national pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis s-au deschis, duminica, la ora 7,00. Aproape.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Premierul Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani; nu am votat la referendum, intrucat Iohannis l-a politizat - LIVE TEXT

Cele peste 18. 000 de sectii de votare organizate la nivel national pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis s-au deschis, duminica, la ora 7,00. Aproape.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Olguta Vasilescu: Am votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European si am refuzat sa votez la referendum

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat duminica la iesirea din sectia de votare ca a votat la alegerile pentru Parlamentul European pentru a trimite patrioti la Bruxelles si pentru eliminarea.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Ce risca persoanele care fraudeaza alegerile

Legea prevede sanctiuni aspre pentru incalcarea normelor care reglementeaza procesul votarii. Astfel, este prevazuta o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani pentru impiedi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )