Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alegeri europarlamentare Peste 20 de milioane de buletine de vot pentru sectiile din tara si peste 1 milion pentru cele din strainatate

Hotnews Hotnews,
 Alegeri europarlamentare Peste 20 de milioane de buletine de vot pentru sectiile din tara si peste 1 milion pentru cele din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat ca, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, au fost comandate 20. 459 de buletine de vot pentru a fi folosite la sectiile de vot din Romania, iar pentru cele din strainatate un numar de 1. 500 de buletine de vot. continuă pe Hotnews

Licitatia de peste 165 milioane de lei pentru internet wireless in 4.500 de scoli a ajuns in faza contestatiilor

Licitatia de peste 165 milioane de lei pentru realizarea unei platforme nationale de internet wireless in 4. 500 de scoli, lansata in luna octombrie a anului trecut, nu si-a stabilit nici acum castigatorii. Dupa ce termenele procedurii au fost prelungite, acum s-a ajuns ca unul dintre cele trei consortii de firme care au depus oferte la aceasta licitatie sa conteste procedura. Vezi in articol cum acuza Orange o denaturare a concurentei in fata Huawei si Telekom.

Fantani artizanale de peste 10 milioane de lei la Hunedoara

Investitie impresionanta la Hunedoara! Autoritatile au cheltuit peste 10 milioane de lei pentru modernizarea municipiului. in centrul vechiului oras siderurgic au fost ridicate trei fantani artezeiene, dintre.

ANSVSA: Despagubiri de peste 19 milioane de lei, achitate pentru exploatatii afectate de pesta porcina

Calarasiul se afla in topul judetelor in care au fost platite cele mai mari despagubiri pentru pesta porcina. Astfel, conform ANSVSA, in Baragan au fost achitate peste 19 milioane de lei pentru 325 exploatatii din cele 326 afectate).

Hackerii au furat Bitcoin de peste 40 milioane dolari de la Binance

Hackerii au furat Bitcoin in valoare de peste 40 milioane de dolari de la Binance, unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptocurende din lume, a anuntat compania, potrivit CNBC.

AEP: Peste 21 de milioane de buletine de vot au fost comandate pentru alegeri

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ieri ca a comandat 20. 459 de buletine de vot pentru a fi folosite la sectiile de vot din tara, 18. 515 de timbre autocolante si 93. 650 de stampile cu mentiunea 'votat '.

POTRIVIT LE MONDE: Coca-Cola a platit milioane de euro pentru a influenta medici din Franta

Compania americana Coca-Cola a cheltuit peste 8 milioane de euro in Franta pentru a influenta medici si oameni de stiinta din domeniul sanatatii, conform unei anchete publicate de cotidianul Le Monde, a transmis, ieri, AFP.

Primaria Capitalei anunta ca a atras finantarea de la Guvern in valoare de 44,5 milioane de lei pentru 48 de kilometri de piste de biciclete

Primaria Capitalei anunta ca a atras finantarea guvernamentala in valoare de 44,5 milioane de lei pentru construirea a patru trasee de piste de biciclete in Bucuresti, dispuse pe 21 de artere, care insumeaza 48 de km. Anuntul vine, insa, la cinci ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )