Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alegeri europarlamentare. Rezultate in Vrancea. Pentru prima data in istorie, Oprisan pierde Provincia Europeana

Adevărul Adevărul,
Alegeri europarlamentare. Rezultate in Vrancea. Pentru prima data in istorie, Oprisan pierde Provincia Europeana

PNL Vrancea a castigat municipiile Focsani si Adjud, orasul Odobesti, dar si in multe comunitati conduse de primari PSD. continuă pe Adevărul

Alegeri europarlamentare. Rezultate partiale in judetul Vrancea. PNL a castigat in fieful PSD

Adevarul va tine la curent cu rezultatele votului in judetul Vrancea raportate la intervale regulate de catre Biroul Electoral Judetean,.

Alegeri europarlamentare - Rezultate partiale in Maramures. PNL, marele castigator pe judet. USR PLUS, victorie detasata in Baia Mare

Duminica, 26 mai, maramuresenii au iesit la urne. La alegerile europarlamentare 183. 042 de alegatori si-au exprimat votul, reprezentand 42,91% dintre persoanele cu drept de vot. in anul 2014, la alegerile pentru Parlamentul European, in Maramures, au votat doar 25% dintre alegatori.

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii Bucuresti: Alianta 2020 USR PLUS - 41,1%, PSD - 16,7%, PNL - 15,8%

Rezultatele provizorii la alegerile europarlamentare de duminica indica in Capitala un scor de 41,1% pentru Alianta 2020 USR PLUS.

Alegeri europarlamentare. Rezultate partiale in judetul Bistrita-Nasaud: PNL invinge clar PSD si Alianta USR-PLUS

Partidul National Liberal a castigat alegerile europarlamentare in judetul Bistrita-Nasaud, devansand PSD si Alianta USR-PLUS. Clasamentul este provizoriu, dupa numararea a 98% din voturi.

Alegeri europarlamentare. Rezultate partiale in judetul Mehedinti: PSD castiga detasat alegerile

PSD se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea voturilor exprimate in 151 sectii de votare din Mehedinti, din cele 290 amenajate in total pe teritoriul judetului, conform rezultatelor provizorii.

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii: PNL - 29,3%, PSD - 27%, USR - 13,5%

PNL se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea a 1. 781 din cele 8. 959 exprimate la scrutinul de duminica.

Alegeri europarlamentare - rezultate dupa numararea a 62 % din voturi: PNL- 27.91%, PSD -24,96%, USR-PLUS -17,93%

PNL se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea a 62% din voturi - 5,6 milioane de voturi din 8,96 milioane de voturi exprimate.

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii: PNL - 26,83 %, PSD - 23,42%, USR PLUS - 21,29 %. Alianta USR PLUS, castigator detasat la votul din strainatate

PNL se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea voturilpr exprimate in 18. 612 sectii de votare din tara, reprezentand 99. 31% din total, conform rezultatelor provizorii. Alianta 2020 USR PLUS este castigator detasat la votul din strainatate, dupa numararea voturilor din peste 50% din sectii si in conditiile in care votul in diaspora nu s-a incheiat.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Mihai Fifor, prima declaratie dupa vot: Am votat astazi pentru ca Romania safie o tarademnasi respectatain Europa

Senatorul Mihai Fifor, fostul ministru al Apararii,a facut primele declaratii dupa ce a fost sa voteze la alegerile europarlamentare. Am votat astazi pentru ca Romania safie o.

Alegeri europarlamentare 2019. Rezultate partiale in judetul Botosani. PSD a castigat la limita salvat de oamenii de la tara

Conform rezultatelor partiale, PSD a castigat la limita, ajutata mai ales de voturile din comunele conduse de primarii social-democrati. A fost pentru prima data in istoria judetului cand PSD a castigat cu emotii, urmarit indeaproape de PNL. Pe locul trei s-a situat USR.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2636 seconds )