Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alegeri interne pentru candidatul PDL la prezidentiale: Predoiu obtine aproape 90% din voturi in regiunea nord-est

Hotnews Hotnews,
 Alegeri interne pentru candidatul PDL la prezidentiale: Predoiu obtine aproape 90% din voturi in regiunea nord-est

Membrii PDL din regiunea nord-est au votat, sambata, ca viitorul candidat al partidului la alegerile prezidentiale sa fie Catalin Predoiu, el obtinand 87,62% din voturi, fiind urmat de Gheorghe Falca cu 10,38% din voturi si Simona Cretu cu 1,67% din voturi, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Alegeri interne pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentiale, in filialele din nord-estul tarii: Prezenta este de peste 50%, rezultatele vor fi anuntate sambata seara

Prezenta la vot in cadrul alegerilor interne organizate, sambata, de PDL in judetele regiunii nord-estul tarii pentru desemnarea candidatului la Presedintia Romaniei a depasit 50%, iar rezultatele vor fi facute publice in cursul serii de sambata. Vicepresedintele PDL pentru regiunea de nord-est, deputatul Ioan Balan, a declarat ca prezenta la vot la ora 14:00 depasise 50% si a precizat ca nu au fost incidente la cele 41 de sectii de votare organizate in cele sase judete.

PDL isi alege candidatul la prezidentiale.

Democrat-liberalii din nord-est isi aleg, sambata, candidatul la prezidentiale, transmite Mediafax. Prezenta la vot in cadrul alegerilor interne organizate de PDL pentru desemnarea candidatului la Presedintia Romaniei a depasit 50%, iar rezultatele vor fi facute publice in cursul serii de sambata, a precizat vicepresedintele PDL pentru regiunea de nord-est, deputatul Ioan Balan. El a spus ca la toate sectiile de votare este fluenta de membri PDL care doresc sa-si voteze candidatul care sa-i .

Ungureanu, Tomac si Preda anunta un proiect comun pentru europarlamentare si prezidentiale

Liderul FC Mihai Razvan Ungureanu, liderul PMP Eugen Tomac si europarlamentarul Cristian Preda au anuntat, vineri, impreuna, un proiect politic pentru europarlamentare si prezidentiale. Mihai Razvan Ungureanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )