Libnet.ro
UNICEF

18:45

ALEGERI LOCALE 2016. Amenzi cuprinse intre 600 si 1000 de lei pentru persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinele de vot

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Amenzi cuprinse intre 600 si 1000 de lei pentru persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinele de vot

Persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinul de vot, in momentul isi care exprima preferintele pentru anumiti candidati, la alegerile locale, risca o amenda cuprinsa intre 600 si 1000 de lei, informeaza Ministerul Afacerilor Interne. continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2016. Ce risca cei care isi fotografiaza buletinele de vot si ce amenzi pot primi persoanele care fac duminica propaganda electorala

Romanii care isi fotografiaza sau care filmeaza prin orice mijloace buletinul de vot in timpul exercitarii dreptului electoral risca amenzi cuprinse intre 600 si 1. 000 de lei. Asa a declarat duminica Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne.

ALEGERI LOCALE 2016. Brasov: Blat intre PNL si Scripcaru

Primarul Brasovului, George Scripcaru, are probleme cu legea, dar candideaza pentru un nou mandat. Oficial, el s-a retras din PNL, dar liberalii il sustin tot pe Scripcaru, desi au un candidat oficial, Adrian Gabor, de fatada.

ALEGERI LOCALE 2016. Primele date privind incidentele de la sectiile de votare. Vezi anuntul facut de MAI

Toate cele peste 18. 600 de sectii de votare au fost deschise duminica, la ora 07. 00, nu au fost inregistrate incidente privind securitatea, sectiile fiind predate in siguranta.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce politicieni s-au prezentat la vot, in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare

Numerosi politicieni s-au prezentat la urne, la scurt timp dupa deschiderea sectiilor de votare, pentru a-si exercita dreptul la vot. Astfel, printre liderii politici care au votat, duminica, intre orele 07. 00 si 10. 30, se numara: fostul ministrul al Apararii, Mircea Dusa, copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu, seful PSD Liviu Dragnea.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Caras-Severin

Si la alegeri locale 2016, lupta pentru Consiliul Judetean Caras-Severin se da intre Partidul Social Democrat PSD) si Partidul National Liberal PNL).

Alegeri locale 2016 Targu-Mures. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Locuitorii Targu-Muresului isi aleg astazi reprezentantul pentru urmatorii patru ani. Pentru functia de primar, la alegerile locale 2016, batalia se da intre sase candidati. Daca unii dintre ei au experienta in politica de peste 10 ani, altii sunt intrati in politica de doar cateva luni. Cu totii ne promit un oras prosper si un viitor stralucit.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Ialomita

Alegeri locale 2016. Pentru Consiliul Judetean Ialomita, la alegerile locale 2016 cea mai mare batalie se da intre Partidul Social Democrat si Partidul National Liberal. Cele doua formatiuni politice mizeaza pe oameni politici cu experienta.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Dambovita

Alegeri locale 2016. Ca si la Municipiul Targoviste, cea mai mare batalie se da intre taberele PSD si PNL care au cele mai mare sanse de a-si impune presedintele CJ Dambovita.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Cine castiga PRIMARIA GIURGIU

Cei zece candidati la fotoliul de primar al municipiului Giurgiu in alegerile locale din 5 iunie au raspuns pentru AGERPRES la cateva dintre intrebarile care.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLATINA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLATINA. Cine castiga PRIMARIA SLATINA

Tiparirea a aproape 1. 000 de buletine de vot necesare pentru alegerile locale in judetul Olt a fost incheiata, ele fiind depozitate sub paza militarizata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )