Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alegeri locale 2016 Constantin Toma (PSD) ar fi noul primar al Buzaului, potrivit numaratoarei paralele a PSD

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale 2016 Constantin Toma (PSD) ar fi noul primar al Buzaului, potrivit numaratoarei paralele a PSD

Omul de afaceri Constantin Toma PSD) a castigat alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Buzau, potrivit numaratorii paralele desfasurata de social-democrati, care au primit rezultatele din aproximativ 80% din sectiile de votare din oras, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Constantin Toma (PSD), noul primar al Buzaului

Omul de afaceri Constantin Toma PSD) a castigat alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Buzau. Cel putin asa spun social-democratii. Conformnumaratorii paralele a partidului, care.

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan: Am votat pentru o schimbare la nivelul municipiului Cluj-Napoca

Alegeri locale Cluj 2016. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a votat, duminica dimineata, la ora 9. 00 la Gradinita Mica Sirena.

Alegeri locale 2016. Mihai Toader (PSD): Astept rezultatele finale pana sa spun ca sunt primar al Sectorului 2

Candidatul PSD la Sectorul 2, Mihai Toader, a declarat ca asteapta rezultatele finale pentru a spune ca a fost ales primar, in conditiile in care, potrivit estimarilor exit-poll, acesta a castigat alegerile.

Alegeri locale 2016. Ce asteptari au alegatorii din Zalau de la viitorul primar

Alegeri locale 2016. La opt ore de la deschiderea sectiei de votare din incinta Scolii Postliceale Sanitare Christiana, se prezentasera la urne mai putin de un sfert dintre alegatori.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 ZALAU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 ZALAU

Candidatii la functia de primar al municipiului Zalau au raspuns intrebarilor AGERPRES referitor la solutionarea a trei probleme principale ale orasului.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLOBOZIA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLOBOZIA

Candidatul PSD pentru Primaria Slobozia, Adrian Mocioniu, a declarat pentru AGERPRES ca a votat pentru un oras mai verde, un oras modern, european.

ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, dupa infrangerea PNL la Primaria Capitalei

Fostul sef PSD, Victor Ponta, ii transmite ironic sefei PNL, Alina Gorghiu, sa ramana la sefia partidului pentru ca social-democratii vor sa castige si alegerile parlamentarele.

Alegeri locale 2016 Tulcea. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. 11 candidati au intrat in lupta electorala pentru fotoliul de primar al orasului Tulcea. Printre ei se afla si actualul primar Constantin Hogea.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. PSD obtine Primaria Capitalei si cinci din cele sase primarii de sector. Ce spune Gabriela Firea si ce va face Nicusor Dan

Gabriela Firea, candidata PSD, a reusit sa obtina fotoliul de primar general al Capitalei. La Cluj, Emil Boc a reusit sa obtina un nou mandat, cu 70 la suta dintre voturi.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA MIERCUREA CIUC. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA MIERCUREA CIUC

Trei dintre cei sase candidati care s-au inscris in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Miercurea Ciuc - Emil Buse PSD), Toke Ervin PPMT) si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )