Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a prezentat duminica, in jurul orei 9. 30, la sectia de votare de la Universitatea de Agronomie. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns la o sectie de votare din Bucuresti: Am votat impotriva imposturii si demagogiei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns, duminica in jurul orei 8. 20, la Colegiul I. Caragiale din Bucuresti, unde isi exercita dreptul de vot.

ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, dupa infrangerea PNL la Primaria Capitalei

Fostul sef PSD, Victor Ponta, ii transmite ironic sefei PNL, Alina Gorghiu, sa ramana la sefia partidului pentru ca social-democratii vor sa castige si alegerile parlamentarele.

Alegeri locale 2016. Reprzentantii PNL: Vioara I in Craiova va fi PNL-ul si este inceputul sfarsitului pentru PSD

Alegeri locale 2016. Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primaria Craiova, a pierdut alegerile pentru ocuparea fotoliului de edil.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce politicieni s-au prezentat la vot, in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare

Numerosi politicieni s-au prezentat la urne, la scurt timp dupa deschiderea sectiilor de votare, pentru a-si exercita dreptul la vot. Astfel, printre liderii politici care au votat, duminica, intre orele 07. 00 si 10. 30, se numara: fostul ministrul al Apararii, Mircea Dusa, copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu, seful PSD Liviu Dragnea.

ALEGERI LOCALE 2016. Politicienii la vot: ce declaratii si promisiuni au facut in fata camerelor

Premierul Dacian Ciolos, copresedintele PNL Vasile Blaga, candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, si candidatul MP pentru sefia Bucurestiului, Robert Turcescu, sunt printre politicienii care si-au exprimat preferintele la alegerile locale, duminica dimineata.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SUCEAVA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SUCEAVA

Candidatii PMP si PNL la fotoliul de primar al municipiului Suceava in alegerile locale din 5 iunie au raspuns la intrebarile privind pentru rezolvarea problemelor.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 ALBA IULIA

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a opinat duminica, la iesirea de la vot, ca PNL va avea la nivel national un scor bun, dar ca vor fi unele probleme.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 DEVA EXIT POLL. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 DEVA EXIT POLL

Primarul municipiului Deva, Petru Marginean, candidat din partea PNL pentru un nou mandat, si-a manifestat duminica speranta ca locuitorii orasului vor vota pentru continuarea.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 DEVA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 DEVA

Primarul municipiului Deva, Petru Marginean, candidat din partea PNL pentru un nou mandat, si-a manifestat duminica speranta ca locuitorii orasului vor vota pentru continuarea.

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA CAPITALEI. Ultimele stiri despre ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA CAPITALEI. LIVE TEXT

Candidatul PNL la Primaria sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat ca a votat sa nu mai fie coruptie si a apreciat ca prezenta la alegerile locale va fi mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )