Libnet.ro
UNICEF

08:00

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele. continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2016. Presedintele PSD Dolj: Vom obtine mult peste 50 de procente la Consiliul Local Municipal si la Consiliul Judetean

Alegeri locale 2016. Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, a declarat ca toti cei care vor ocupa functii de conducere in administratie vor fi reprezentantii tuturor craiovenilor si doljenilor.

Alegeri locale 2016 Cluj. PSD Cluj acuza: Adversarii politici nu respecta legislatia lipind chiar in ziua votului stickere cu sigla PSD pe masinile clujenilor

Alegeri locale 2016 Cluj. PSD Cluj sustine, printr-un comunicat ca adversarii politici nu ar respecta legislatia in vigoare si lipesc, chiar in ziua votului, stickere cu sigla PSD pe masinile clujenilor.

Alegeri locale 2016. Presedintele Consiliului Judetean Dolj: Este posibil sa inregistram cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata PSD

Alegeri locale 2016. 52,48% dintre cetateni cu drept de vot din judetul Dolj s-au prezentat astazi la urne. Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ca este posibil ca PSD sa inregsitreze cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata.

Alegeri locale 2016. Candidatul PSD, Ionel Ciunt, a votat pentru o administratie locala mai prietenoasa

Alegeri locale 2016. Fostul prefect, Ionel Ciunt, a votat la ora 8, pentru transformarea Zalaului dintr-un oras prafuit, intr-unul european.

Alegeri locale 2016. Presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc: Am votat pentru cei care pot schimba in bine asteptarile salajenilor

Alegeri locale 2016. Candidatii la alegerile locale din acest an au fost activi si vrand sa dea un exemplu, au iesit la vot la primele ore ale diminetii.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Dragnea, dupa ce PSD a castigat Primaria Capitalei

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa ce Gabriela Firea a reusit sa obtina Primaria Capitalei, ca partidul a aratat ca poate sa fie diferit fata de cum a fost in trecut.

ALEGERI LOCALE 2016. Prima reactie a Gabrielei Firea, noul primar al Capitalei

Imediat dupa anuntarea primelor exit poll-urilor, la ora 21. 00, castigatoarea alegerilor pentru Primaria Capitalei, cu 42% din voturile bucurestenilor, Gabriela Firea a primit trei trandafiri de la presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a felicitat-o pentru victorie.

Alegeri locale 2016. Presedintele unei sectii de votare dintr-o comuna bistriteana, cercetat penal dupa ce ar fi votat la cativa kilometri de resedinta

Presedintele unei sectii de votare din comuna Maieru este cercetat penal dupa ce a votat in alta localitate decat cea de resedinta. Barbatul are resedinta in orasul Sangeorz-Bai. Desi este cercetat penal, acesta isi va desfasura activitatea in continuare.

Alegeri locale 2016. Un candidat PSD din Dolj a dat mita o bicicleta pentru un vot

Marin Gaspar, candidatul PSD la Consiliul Local Bralostita, este cercetat pentru infractiunea de corupere a alegatorilor.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Salaj

Alegeri locale 2016. UNPR, PSD, UDMR, PNL, ALDE, PMP si PPMT sunt partidele politice care au inregistrat candidati pentru Consiliul Judetean la alegerile locale din 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )