Libnet.ro
UNICEF

17:45

Alegeri locale 2016. Suparare de alegator: Primarul nu mi-a pus canapea la poarta. Am votat cu celalalt!

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Suparare de alegator: Primarul nu mi-a pus canapea la poarta. Am votat cu celalalt!

Oarecum debusolati, in speranta unei schimbari care nu mai vine de 25 de ani, brailenii din mediul rural au votat in numar mai mare decat cei din municipiu, la alegerile locale 2016. Pe parcursul zilei de 5 iunie, sectiile de votare de la sate au fost vizitate de grupuri-grupuri de alegatori a caror medie de varsta tinde, in general, dincolo de cea de-a doua tinerete. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI L0OCALE 2016 ALBA IULIA

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a opinat duminica, la iesirea de la vot, ca PNL va avea la nivel national un scor bun, dar ca vor fi unele probleme.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA ALBA IULIA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 ALBA IULIA

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a opinat duminica, la iesirea de la vot, ca PNL va avea la nivel national un scor bun, dar ca vor fi unele probleme.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 DEVA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 DEVA

Primarul municipiului Deva, Petru Marginean, candidat din partea PNL pentru un nou mandat, si-a manifestat duminica speranta ca locuitorii orasului vor vota pentru continuarea.

Alegeri locale 2016 Galati. Un alegator reclama ca a votat altcineva in locul lui. Sectia, aflata in centrul orasului, a fost temporar inchisa

Alegatorul a constatat ca in dreptul lui exista o semnatura ca si cum ar fi votat. Politia a deschis o ancheta, iar activitatea sectiei de votare a fost inchisa temporar.

Alegeri locale 2016. Cum au votat batranii de la azil pentru primarul PSD: carati cu autobuzul si cu buletinele confiscate

Alegeri locale 2016. Batrani si neputinciosi, cu domiciliul stabil la Caminul pentru persoane varstnice din localitatea vasluiana Tutova, si-au exercitat dreptul la vot fara a cunoaste localitatea si candidatii. 64 din cei 78 de batrani internati, care au trait o viata in judetele vecine sau in alte sate din Vaslui au pus stampila de vot la alegerile locale din 2016.

Alegeri locale 2016. Reportaj in sectiile de votare: Primarul trebuie sa tina cont de vointa alegatorilor

Alegeri locale 2016. Cetatenii care au implinit varsta de 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa voteze, pe baza actului de indentitate. Pentru alegerile locale 2016 au fost amenjate 529 de sectii de votare.

Alegeri locale 2016 Oradea. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Primarul municipiului Oradea pentru urmatorii patru ani va fi ales astazi. Principalii candidati la alegerile locale 2016 sunt primarul in functie Ilie Bolojan PNL), Adelina Coste PSD) si Istvan Huszar UDMR).

Alegeri locale 2016 Cluj-Napoca. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Primarul municipiului Cluj-Napoca pentru urmatorii patru ani va fi ales astazi. Principalii candidati la alegerile locale 2016 sunt primarul in functie Emil Boc PNL), independentul sustinut de PSD, Octavian Buzoianu si Liviu Alexa Miscarea liberala).

Alegeri locale 2016. Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, a votat pentru stabilitate

Alegeri locale 2016. Liberalul Radu Capilnasiu, care spera sa castige inca un mandat de primar al Zalaului, a votat pentru stabilitate si echilibru.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BISTRITA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BISTRITA

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BISTRITA in data de 5 iunie locuitorii municipiului Bistrita, resedinta judetului Bistrita-Nasaud, isi vor alege primarul din randul celor zece candidati in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )