Libnet.ro
UNICEF

12:15

ALEGERI LOCALE 2020: Alegatorii din mediul rural sunt mai vrednici decat cei din urban

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2020: Alegatorii din mediul rural sunt mai vrednici decat cei din urban

La nivel national au votat in primele doua ore de la deschiderea urnelor aproape 800. 000 persoane di. continuă pe România Liberă

Alegeri locale 2020. Tineri din Bucuresti explica de ce NU voteaza la aceste alegeri si de ce voteaza

Pentru ca la fiecare alegeri se pune problema prezentei sau absentei tinerilor de la vot, am stat de vorba cu cativa dintre acestia pentru a vedea de ce au mers sa-si aleaga primarii si consilierii, respectiv de ce NU au mers la vot.

Alegeri locale 2020: Alegatorii cu simptome respiratorii severe si cei febrili vor avea acces prioritizat la urne. Ce mai prevad regulile de protectie stabilie pentru votul de duminica

Daca un alegator prezinta simptome respiratorii severe, cum ar fi tusea, sau este febril, adica e depistat cu o temperatura mai mare de 37,3 grade Cesius, accesul sau la urne va fi prioritizat. Aceasta este una.

Alegeri locale 2020. MAI: Peste 100 de persoane sunt cercetate pentru savarsirea unor infractiuni electorale

MAI a primit 703 sesizari referitoare la fapte ilegale, care au legatura cu procesul electoral, fiind constatate 133 de infractiuni, pentru care sunt cercetate 102 persoane, anunta purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajboc, relateaza Mediafax.

Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au iesit la vot pana la ora 9. Ce harnici!

Alegeri locale 2020. Printre cei mai harnici si responsabili cetateni din Romania se afla si locuitorii satului Dobresti, din judetul Timis. Aici, oamenii s-au grabit sa voteze inca de dimineata, in asa fel incat pana la ora 9:00 trecusera pe la urne 55% dintre alegatori. Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 16:00. Ce se intampla in Bucuresti si in tara

Alegatorii sunt chemati, astazi, sa isi aleaga reprezentantii administratiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale, consiliile judetene si presedintii consiliilor judetene. Alegerile locale din acest an se vor desfasura intr-un singur tur de scrutin. in continuare, iti vom prezenta care avantajele si dezavantajele acestui tip de alegeri, cum ne-am ales cu ele si care este .

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

Alegeri locale 2020. Peste 8,4 milioane de romani au votat! Cine este noul primar general al Capitalei

Alegeri locale 2020. Peste 18 milioane de romani au fost asteptati la urne pentru a-si alege, pentru urmatorii patru ani, primarii, consilierii locali si judeteni si presedintii de Consiliu Judetean. in total, peste 43. 000 de functii la stat sunt in joc la alegerile locale 2020.

Alegeri locale 2020. Cum voteaza persoanele infectate cu coronavirus

Persoanele care sunt infectate cu coronavirus si vor sa voteze la alegerile locale din 27 septembrie cu ajutorul urnei mobile trebuie sa prezinte, in afara de cerere, si un document din care sa rezulte diagnosticul, informeaza Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 12:00. Surpriza in Capitala

Alegerile locale din 2020, amanate din iunie, au inceput astazi, de la 0ra 7:00, si sunt organizate pentru ca romanii sa-si desemneze primarii, consilierii locali si consilierii judeteni pentru urmatorii patru ani. Afla, in continuare, care sunt drepturile electoratului, precum si care este prezenta la vot pana la ora 12:00. Prezenta la vot pana la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )