Libnet.ro
UNICEF

20:00

ALEGERI LOCALE 2020 |COVID-19: Buletinele de vot si stampila se vor ridica de catre votant, iar in sectii se vor monta plexiglasuri

B1 B1,
ALEGERI LOCALE 2020 |COVID-19: Buletinele de vot si stampila se vor ridica de catre votant, iar in sectii se vor monta plexiglasuri

Mai este o luna si jumatate pana la alegerile locale 2020. Romanii vor iesi in data de 27 septemprie sa-si aleaga primarii si consilierii judeteni. Tinand cont de epidemia de coronavirus, alegerile locale. continuă pe B1

Alegeri locale 2020. Vor fi amanate alegerile locale? Ludovic Orban da raspunsul

Intrebat daca se pot organiza alegeri locale in conditiile existente date de pandemia de coronavirus, premierul Ludovic Orban a declarat ca, dupa cum arata datele la ora actuala, nu exista niciun fel de problema in ceea ce priveste organizarea alegerilor.

Dan Cristian Popescu: Oamenii vor proiecte concrete si o viata mai buna, nu sa li se vorbeasca despre ideologii si partide

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 si candidat la functia de primar in acelasi sector, este de parere ca oamenii vor proiecte concrete si isi doresc o viata mai buna, nu sa li se vorbeasca.

Lista candidatilor PSD la sectoare. Surpriza majora: pe cine propune PSD la sectorul 2. Anuntul facut de Gabriela Firea

Lista candidatilor PSD pentru primariile de sector este gata. Surpriza este la sectorul 2, unde va candida Dan Cristian Popescu, fost liberal, a anuntat, sambata, Gabriela Firea.

ALEGERI LOCALE |Eugen Tomac: Ne vedem nevoiti sa mergem singuri. Pentru liderii USR, propriul orgoliul a contat mai mult decat nevoia de a inlatura administratia PSD

Partidul Miscarea Populara PMP) va participa pe cont propriu in alegerile locale. Traian Basescu va candida din partea partidului pe care l-a infiintat pentru Primaria Capitalei, scrutin pe care l-a.

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

Dan Barna, despre candidatura lui Traian Basescu: Reprezinta istoria. Nu-l incurca pe Nicusor Dan

Liderul USR, Dan Barna, considera ca Traian Basescu reprezinta istoria Bucurestiului si nu-l va incurca pe candidatul independent Nicusor Dan, sustinut de PNL si alianta USR-PLUS. Cu toate acestea, fostul.

Vergil Chitac: Eu am prezentat un program de guvernare locala la Constanta si vreau o campanie pozitiva. Stelian Ion ma ataca pe mine pentru ca, probabil, vrea sa compenseze deficitul de notorietate (VIDEO)

Senatorul Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, a prezentat deja un program de guvernare locala, care este public si pe marginea caruia discuta cu cetatenii orasului de la Marea Neagra.

Adrian Moraru: Sunt un om al Sectorului 3, in care am crescut toata viata. A venit o vreme, totusi, in care nu putem sa stam deoparte (VIDEO)

Adrian Moraru si-a lansat oficial candidatura la Primaria Sectorului 3 din partea PNL si USR-PLUS. Adrian Moraru, propus de PNL si USR-PLUS la Sectorul 3 Sunt un om al acestui sector.

Nicusor Dan: Vrem sa construim o administratie care sa fie partenera cu cetateanul si cu mediul de afaceri

PNL si USR-PLUS si-au dat mana pentru a construi o administratie care sa fie partenera cu cetateanul si mediul de afaceri, a subliniat Nicusor Dan, independentul propus de cele trei formatiuni pentru postul de.

Ludovic Orban: PNL si USR-PLUS si-au dat mana pentru a elibera Bucurestiul de mafia PSD (VIDEO)

Adrian Moraru este candidatul propus de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Sectorului 3, iar la evenimentul care a marcat intrarea sa oficiala in cursa, premierul Ludovic Orban, presedintele liberalilor, a explicat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )