Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Potrivit primelor rezultate partiale, Emil Boc a strans peste 50% din voturi, la Primaria Cluj-Napoca. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat peste 38% dintre cetatenii clujeni, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Alegeri locale 2020: Emil Boc a castigat un nou mandat in fruntea Primariei Cluj-Napoca

Fostul prim-ministru, Emil Boc,a reusit sa castige pentru a cincea oara alegerile pentru fotoliul de primar al Clujului. Nici de aceasta data edilul nu a avut emotii serioase. Potrivit primului exit.

Emil Boc: Am votat cu acea echipa care asigura ca in oras nimeni nu este uitat (VIDEO)

Emil Boc, candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca, a declarat ca orasul este puternic datorita oamenilor, indemnand populatia sa mearga la vot. Emil Boc, primele.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Clotilde Armand castiga detasat, cu 48% din voturi, alegerile pentru Primaria Sectorului 1

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00:Potrivit rezultatelorfinale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la ora 21. 00, Primaria Sectorului 1 a fost castigata de Clotilde Armand, candidata USR-PLUS.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea arunca bomba. Ce metoda vor folosi membrii PNL si USR pentru a-i anula voturile

Cutremur pe scena politica cu putin timp inainte de alegerile locale de duminica. Tot mai multe informatii interesante ies la iveala cu scopul de a arunca cu pietre in contracandidati. Lupta este stransa, insa cel mai puternic va castiga. Cea mai recenta acuzatie vine din partea actualului edil al Capitalei si este indreptata catre partidele .

Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au iesit la vot pana la ora 9. Ce harnici!

Alegeri locale 2020. Printre cei mai harnici si responsabili cetateni din Romania se afla si locuitorii satului Dobresti, din judetul Timis. Aici, oamenii s-au grabit sa voteze inca de dimineata, in asa fel incat pana la ora 9:00 trecusera pe la urne 55% dintre alegatori. Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au .

Alegeri locale 2020. Ce a patit Ludovic Orban cand a ajuns la sectia de votare: Eram pregatit

Noul primar general al Capitalei se va dezvalui in curand, timp in care bucurestenii se inghesuie sa-si aleaga preferatul. Prim-ministrul si-a exercitat votul inca de la primele ore ale diminetii. Ce a patit Ludovic Orban atunci cand a ajuns la sectia de vot? Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a ajuns la sectia de votare. Ce .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 20:00

Alegerile locale sunt spre sfarsit, iar electoratul este inca asteptat in sectiile de votare pentru a pune stampila pe numele candidatului favorit, in cursa pentru functiile de primarii si consilierii locali si judeteni. A mai ramas o ora pana vom afla primele rezultate oficiale! Mai multe detalii despre prezenta la vot pana la ora 20:00, .

Alegeri Locale 2020: votul a inceput. Gabriela Firea a ajuns la urne inainte sa se deschida sectia

Ziua alegerilor locale a venit, iar politicienii nostri nu au asteptat mult pana sa mearga la urne. Este cazul Gabrielei Firea care nu s-a dezis nici de aceasta data de porecla pe care i-a dat-o sotul ei, Florin Pandele. Asadar, Albinuta a mers la urne inca dinainte ca acestea sa se deschida, luandu-i prin surprindere .

Alegeri locale 2020. De ce nu voteaza fostul presedinte Ion Iliescu

Alegeri locale 2020. Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu nu va vota la aceste alegeri locale.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )