Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Ce se intampla cu fostul presedinte

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Ce se intampla cu fostul presedinte

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, nu va vota la aceste alegeri locale, care au loc astazi, 27 septembrie 2020. Astfel, Ion Iliescu nu-si va exprima optiunea de vot nici fizic, dar nu a solicitat nici urna mobila. Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Motivul? Totul se intampla . continuă pe Playtech

Ion Iliescu nu voteaza la alegerile locale 2020. Ce s-a intamplat, de fapt, cu fostul presedinte al Romaniei

Situatie atipica pentru Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei nu va vota la alegerile locale 2020. De data aceasta, Ion Iliescu nu a mai facut cerere pentru a vota cu urna mobila, potrivit surselor SPP,.

Alegeri locale 2020. De ce nu voteaza fostul presedinte Ion Iliescu

Alegeri locale 2020. Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu nu va vota la aceste alegeri locale.

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa. De ce a luat aceasta decizie radicala

Maine, pe 27 septembrie, incepand cu ora 9:00, romanii merg la vot pentru acest scrutin de Alegeri locale. Ca orice cetatean cu drept de vot, si Klaus Iohannis va face acest lucru, dar nu la Sibiu. Alegeri locale 2020: Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa Fost primar al Sibiului, actulul presedinte, Klaus .

Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul orasului Podu Iloaiei ca a dat bani mai multor localnici ca sa-l voteze la alegerile de duminica. Liberalii au precizat ca vor depune plangere penala in acest caz. Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota Astfel, liberalii ieseni sustin intr-un .

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Alegeri locale 2020. CTP, despre votul in pandemie: O logica simpla ne spune ca nu poate fi mai rau in sectia de votare decat pe plaja

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca romanii nu ar trebui sa se sperie de mersul la vot in conditii de pandemie, la alegerile locale din 27 septembrie, daca nu s-au temut de in concedii de aglomeratia de pe litoral.

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 10:00

Prezenta la alegerile locale a fost in usoara scadere in 2016 fata de 2012, anul in care alegerile locale s-au desfasurat intr-un singur tur. Ramane de vazut cum va fi situatia anul acesta, caci electoratul este asteptat la sectiile de votare, care s-au deschis de la ora 7:00. Care sunt documentele de care ai nevoie .

Alegeri locale 2020. Ce se intampla daca votezi de 2 ori maine, 27 septembrie. Revoltator!

In Romania zilelor noastre se poate orice, chiar si cand vine vorba de alegeri locale. Legislatia electorala a devenit maipermsibila pentru votantii romani, dar ramane intrebarea de ce? Cine ar avea de castigat dupa noua reglementare anuntata de BEC? Alegeri locale 2020: BEC te lasa sa votezi de doua ori Pe site-ul oficial al Biroului .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 18:00. Peste 7 milioane de romani au votat pana acum

Clasica strangere de mana de pe strada dintre candidati si trecatori a devenit istorie, caci, anul acesta, alegerile locale se desfasoara in conditii speciale, menite sa asigure protectia tuturor romanilor, pe fondul pandemiei de COVID-19. Fiecare alegator trebuie sa isi scaneze singur cartea de identitate si sa vina cu masca de acasa. Care este prezenta .

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )