Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI LOCALE 2020 PSD a castigat alegerile in toate orasele din Teleorman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE 2020 PSD a castigat alegerile in toate orasele din Teleorman

Candidatii Partidului Social Democrat au castigat alegerile locale pentru functia de primar in toate orasele judetului Teleorman, potrivit numaratorii partiale. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca .

Rezultate exit poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. PSD a obtinut 33,7% la votul pentru CGMB, iar USR-PLUS 33,1%. PNL are doar 17,3%

PSD a obtinut 33,7% din voturile valabile exprimate la alegerile pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, potrivit rezultatelor exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde citate de Agerpres.

Rezultate partiale Alegeri Locale 2020. PSD pastreaza primariile municipiilor si oraselor din judetul Buzau

PSD se indreapta catre o victorie categorica in judetul Buzau, conform rezultatelor care sosesc din sectiile de votare. Social-democratii pastreaza primariile municipiilor, oraselor si ale celor mai multe comune.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Galati - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Ionut Pucheanu PSD, foto), primarul in functie la Galati, si-a pastrat mandatul dupa alegerile de duminica.

UPDATE Alegeri locale 2020. Cine a castigat alegerile in Valcea: I-am zdrobit

In urma numararii partiale a voturilor din cele 434 de sectii de vot, o parte dintre vechii primari au castigat un nou mandat la alegerile locale 2020, in timp ce altii, printre care si cel mai longeviv edil, au pierdut.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21. Potrivit unor surse politice, Marcel Romanescu PNL) ar fi castigat un nou mandat.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Botosani

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Botosani? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Alba Iulia

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Alba Iulia? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Brasov

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Brasov? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )