Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Alegeri Locale 2020 - Seful CJ Buzau spune ca primarul municipiului resedinta de judet, Constantin Toma (PSD), a obtinut un nou mandat

Adevărul Adevărul,
Alegeri Locale 2020 - Seful CJ Buzau spune ca primarul municipiului resedinta de judet, Constantin Toma (PSD), a obtinut un nou mandat

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a declarat, duminica seara, ca primarul in functie Constantin Toma a castigat un nou mandat in fruntea municipiului Buzau, potrivit numaratorilor paralele facute de partid. continuă pe Adevărul

Rezultate alegeri locale 2020. VIDEO Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a obtinut un nou mandat la Sangeorz-Bai: Sute de oameni au sarbatorit victoria sa

Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a anuntat ca a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai, in timp ce este aplaudat de o piata plina de oameni. Sute de oameni aplauda, canta si danseaza.

Alegeri locale 2020. Sapte candidati pentru fotoliul de primar al municipiului Hunedoara

Locale 2020, judetul Hunedoara. Sapte oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Hunedoara, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul orasului Podu Iloaiei ca a dat bani mai multor localnici ca sa-l voteze la alegerile de duminica. Liberalii au precizat ca vor depune plangere penala in acest caz. Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota Astfel, liberalii ieseni sustin intr-un .

Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4: Am reusit

Campania electorala pentru alegerea primarilor a ajuns la final. Duminica se vor alege edilii, cei care pentru patru ani vor adminstra si vor gestiona atat fondurile bugetare, dar si proiectele pentru comunitate. Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4 De asemenea, Daniel Baluta este unul dintre candidatii unui noi .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Mihai Chirica a castigat Primaria Iasi

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Iasi. Mihai Chirica a castigat Primaria Municipiului Iasi. Costel Alexe, judetul Iasi.

Alegeri locale 2020. CTP, despre votul in pandemie: O logica simpla ne spune ca nu poate fi mai rau in sectia de votare decat pe plaja

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca romanii nu ar trebui sa se sperie de mersul la vot in conditii de pandemie, la alegerile locale din 27 septembrie, daca nu s-au temut de in concedii de aglomeratia de pe litoral.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Galati - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Ionut Pucheanu PSD, foto), primarul in functie la Galati, si-a pastrat mandatul dupa alegerile de duminica.

Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Cu cine a votat blonda azi

Alegeri locale 2020. Elena Udrea, fostul ministru al Turismului a mers la vot. Aceasta a anuntat pe Facebook cu cine anume a votat. Astfel, aceasta a marturist ca a votat pe vechi si canou nu inseamna neaparat si mai bun, spune ea. Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Am votat, gata! Ce .

Alegeri locale 2020. De ce nu voteaza fostul presedinte Ion Iliescu

Alegeri locale 2020. Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu nu va vota la aceste alegeri locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2779 seconds )