Libnet.ro
UNICEF

07:45

ALEGERI LOCALE 2020 |Simona Vladica (PMP): A venit timpul sa ne alegem acei conducatori care sunt capabili sa acceseze bani europeni (VIDEO)

B1 B1,
ALEGERI LOCALE 2020 |Simona Vladica (PMP): A venit timpul sa ne alegem acei conducatori care sunt capabili sa acceseze bani europeni (VIDEO)

Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Calarasi, a declarat, luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul din care face parte vine in fata alegatorilor cu programe bine. continuă pe B1

ALEGERI LOCALE 2020 |Simona Vladica (PMP): A venit timpul sa ne alegem acei conducatori care sunt capabili sa acceseze bani europeni (VIDEO)

Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Calarasi, a declarat, luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul din care face parte vine in fata alegatorilor cu programe bine.

Simona Vladica (PMP): La Calarasi avem nevoie de oameni responsabili, nu care sa dea bir cu fugitii, cum a facut domnul Dulce de la PSD

Simona Vladica, candidatul PMP la sefia Consiliului Judetean Calarasi, a declarat, vineri, ca vrea sa ridice judetul din starea de inactiune in care se afla. Eu, Simona-Maria Vladica PMP), imi.

Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit, iar fostul presedinte spera intr-o confruntare pentru alegerile locale 2020 cu Gabriela Firea, amandoi aspiranti la fotoliul de primar Capitalei. Gabriela Firea anuntase ca cei care vor o confruntarea fata in fata cu ea trebuie sa aibe testele anti-drog si coronavirus facute, in contextul in care .

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan, filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor

Nicusor Dan a fost filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Nicusor Dan candideaza la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Bucurestiului. Dana Budeanu a prezentat inregistrarea video promisa cu Nicusor Dan, in care acesta apare alaturi de Catalin Grigore, de la Sud Rezidential, prietenul din copilarie al .

Alegeri Locale 2020. Protest masiv impotriva lui Cristian Popescu Piedone: La puscarie, nu la primarie

Momente neplacute pentru candidatul la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dupa ce sute de oameni s-au adunat sa protesteze impotriva candidaturii acestuia la alegerile locale 2020. Pe langa aceasta lovitura, politicianul se confrunta si cu infectia cu noul coronavirus, fiind diagnosticat cu o zi in urma. Piedone, huiduit de cetateni in ziua judecarii dosarului .

Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Calarasi: Obiectivul meu prioritar este oprirea risipei abuzive a banului public

Articol sustinut de PMP Calarasi. RO:Unul dintre obiectivele din programul PMP Calarasi anuntat de dvs este stoparea scurgerilor de bani din bugetul local catre proiecte paguboase. Cum a fost.

Eugen Tomac (PMP): Cresterea pensiei cu 40% mi se pare demagogie pura (VIDEO)

Eugen Tomac, europarlamentar PMP, a declarat, vineri, la emisiunea Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca aceasta crestere a pensiei cu 40% este demagogie pura si un dispret fara margine al.

Mihai Stefan (PMP), candidat intr-o localitate din Calarasi, fata in fata cu comunitatea de rromi: Va rog, nu va mai vindeti votul pentru nimic! Pachetele primite acum nu va vor rezolva problemele

Candidatul PMP la Primaria Chirnogi, judetul Calarasi, Mihai Stefan, a abordat una dintre cele mai sensibile probleme cu care se confrunta localitatea, dar si intreaga tara: comunitatile de rromi. Stefan s-.

Viorel Botea (PMP), candidat la sefia CJ Braila: Ecoturismul brailean ar putea deveni alternativa la iesirea din situatia economico-sociala in care se afla judetul

Viorel Botea, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Braila, sustine dezvoltarea turismului balnear. Regiunea de Dezvoltare Sud-Est include una dintre cele mai mari aglomerari urbane din tara, Braila.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )