Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alegeri locale 2020. VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constantei: Lupta se da in doi si va indemn sa votati ca atare!

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constantei: Lupta se da in doi si va indemn sa votati ca atare!

Vergil Chitac, candidatul sustinut de PNL la Primaria Constantei, si-a exprimat dreptul la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. VIDEO Stelian Ion, candidat USR PLUS la Primaria Constantei: Simt ca astazi ne recuperam orasul, demnitatea

Stelian Ion, candidatul USR PLUS la functia de primar al Constantei, a votat la alegerile locale din 27 septembrie 2020, declarand ca-si doreste ca niciun copil al Constantei sa nu mai plece din oras din cauza lipsei de perspectiva.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21. Potrivit unor surse politice, Marcel Romanescu PNL) ar fi castigat un nou mandat.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat Primaria Craiova cu 34,5%

Rezultate alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu PSD) a castigat Primaria Craiova cu 34,5%, potrivit exit-poll-ului prezentat de Antena 3. Lia Olguta Vasilescu este urmata de candidatul PNL, Nicolae Giugea, - 29%, potrivit exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea arunca bomba. Ce metoda vor folosi membrii PNL si USR pentru a-i anula voturile

Cutremur pe scena politica cu putin timp inainte de alegerile locale de duminica. Tot mai multe informatii interesante ies la iveala cu scopul de a arunca cu pietre in contracandidati. Lupta este stransa, insa cel mai puternic va castiga. Cea mai recenta acuzatie vine din partea actualului edil al Capitalei si este indreptata catre partidele .

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Consiliul Judetean Timis. PNL si USR-Plus ravnesc la sefia judetului

Daca Primaria Timisoara a fost tot timpul un fief al dreptei, Consiliul Judetean Timis se afla pe mainile PSD. PNL si USR-Plus ravnesc acest post.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 20:00. Rasturnare de situatie in cursa pentru Primaria Bucuresti

Sondajele publicate cu cateva zile inainte de alegerile locale de astazi, 27 septembrie, dadeau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj PNL il indica drept castigator pe Nicusor Dan, in timp ce altul, realizat de IRSOP, arata ca Gabriela Firea ar obtine un scor mult mai bun decat principalul ei contracandidat. Lupta este una acerba si .

Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul orasului Podu Iloaiei ca a dat bani mai multor localnici ca sa-l voteze la alegerile de duminica. Liberalii au precizat ca vor depune plangere penala in acest caz. Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota Astfel, liberalii ieseni sustin intr-un .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )