Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alegeri locale Chisinau. Constantin Codreanu: Chisinaul are viitor doar prin unirea cu Romania

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale Chisinau. Constantin Codreanu: Chisinaul are viitor doar prin unirea cu Romania

Candidatul Partidului Unitatii Nationale, Constantin Codreanu, sustine ca unica sansa pentru ca municipiul Chisinau sa treaca peste problemele actuale este sa ajunga in UE, iar singura poarta catre UE este Romania. continuă pe Adevărul

Alegeri locale Chisinau. Alexandra Can: Experienta imi va permite sa gestionez eficient o Primarie

Alexandra Can, candidatul Partidului National Liberal la alegerile locale noi din Chisinau, sustine ca formatiunea a decis sa inainteze un candidat, dupa ce a inteles ca in aceste alegeri nu va exista un singur candidat de dreapta, iar criteriul pentru care a fost propusa candidatura ei, este experienta vasta pe care o poseda.

Alegeri locale Chisinau. Ion Ceban propune un plan de dezvoltare a Capitalei pentru anii 2018-2040

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al capitalei, Ion Ceban, propune un plan de dezvoltare pentru anii 2018-2040, care prevede dezvoltarea conceptului: Chisinau centru al stiintei, educatiei, industriei, administrarii si culturii, transmite IPN.

Alegeri locale Chisinau. Silvia Radu: Eu nu promit, dar fac

Silvia Radu, candidat independent la functia de primar general al municipiului Chisinau, sustine ca vine in fata cetatenilor cu un program electoral ce contine 11 prioritati realiste, care pot fi transpuse in realitate in termene restranse. Candidata afirma ca ea nu promite, dar face si drept exemplu servesc proiectele care au fost lansate pe parcursul celor cinci luni in care a exercitat interimatul functiei de primar general.

VIDEO Vlad Turcanu, fostul consilier al lui Nicolae Timofti, se alatura echipei lui Constantin Codreanu

Este un om pe care l-am pretuit intotdeauna, asa l-a descris candidatul PUN la functia de primar de Chisinau, Constantin Codreanu, pe noul sau consilier, Vlad Turcanu, cel care in perioada anilor 2012-2016 a fost purtatorul de cuvant al presedintelui R. Moldova de atunci, Nicolae Timofti.

Interviu cu Constantin Codreanu, candidat la Primaria Chisinaului: Visul lui Dodon este sa ingenuncheze Capitala, cel mai important bastion al unionismului. Jocul socialistilor este ca o matrioska ruseasca

Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unitatii Nationale la Primaria Chisinaului, afirma ca scrutinul la care participa este unul decisiv, pentru ca, sustine el, primaria Capitalei Republicii Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )