Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale Chisinau. Silvia Radu: Coruptia si politizarea institutiei Primariei sunt printre cele mai importante probleme

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale Chisinau. Silvia Radu: Coruptia si politizarea institutiei Primariei sunt printre cele mai importante probleme

Candidatul independent la functia de primar de Chisinau, Silvia Radu, considera ca principalele probleme cu care se confrunta Primaria sunt coruptia si politizarea institutiei Primariei. continuă pe Adevărul

Alegeri locale Chisinau. Munteanu: Majoritatea contracandidatilor nu au o viziune pentru oras

Candidatul PL la alegerile locale, Valeriu Munteanu, sustine ca majoritatea candidatilor din Chisinau nu au o viziune pentru oras si ca au prezentat, in mare parte, programe specifice unui concurs de suplinire a unei functii publice intr-o intreprindere municipala, transmite IPN.

Alegeri locale Chisinau. Care sunt solutiile candidatilor pentru constructiile ilegale din Capitala

Trei dintre candidatii la fotoliul de primar al municipiului Chisinau si-au prezentat solutiile pentru problema constructiilor ilegale de pe teritoriul capitalei. in cadrul dezbaterii de la postul de televiziune PRO TV Chisinau, acestia au propus actiuni incepand de la inventarierea pana la demolarea lor, transmite IPN.

Sondaj: Silvia Radu, prima sansa la castigarea alegerilor in Chisinau

Compania Intellect Grup a prezentat luni, 14 mai, un sondaj de opinie privind sansele candidatilor la functia de primar de Chisinau. Potrivit studiului, cele mai mari sanse le are ex-primarul interimar al Capitalei Silvia Radu. Aceasta este urmata de catre socialistul Ion Ceban.

Sondaj: Silvia Radu si Ion Ceban, favoritii cursei electorale pentru sefia Capitalei

Silvia Radu si Ion Ceban sunt favoritii cursei electorale din Chisinau, conform unui sondaj realizat de Centrul de Cercetari Sociologice din Moldova. in primul tur, Silvia Radu ar fi votata de 23,2% dintre alegatori, iar Ion Ceban 22,5%. Practic un sfert dintre respondenti sunt nehotarati in privinta candidatului preferat.

BOP: Ion Ceban va lupta cu Silvia Radu in turul doi al alegerilor din Chisinau

Rezultatele alegerilor locale noi din 20 mai din Chisinau depind de rata de participare, care, potrivit datelor Barometrului de Opinie Publica, arata ca in Chisinau aceasta este de 73% persoane care au spus ca sigur sau probabil vor participa la scrutin. Editia BOP, mai 2018 a fost prezentata luni, 14 mai, de catre Institutul de Politici Publice, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )