Libnet.ro
UNICEF

10:15

ALEGERI LOCALE PARTIALE. Romanii din 49 de orase si sate isi aleg astazi primarii

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE PARTIALE. Romanii din 49 de orase si sate isi aleg astazi primarii

Locuitorii din 49 de orase si sate merg la urne in urmatoarele ore pentru a-si alege primarii. Cele mai importante orase in care se se organizeaza alegeri sunt Craiova si. continuă pe Antena3

ALEGERI locale partiale in cinci municipii, noua orase si 35 de comune. PREZENTA LA VOT

Peste 500 de sectii de votare au fost amenajate in cele 49 de localitati in care duminica au loc alegeri locale partiale pentru functia de primar, sectiile de votare deschizandu-se la ora 7.

Alegeri locale partiale. Ingineri, profesori, mecanici si un agent de paza, intre candidatii la alegerile de duminica

Alegeri locale partiale. Primarii a 49 de localitati din Romania urmeaza sa fie alesi duminica, dupa ce functiile au ramas vacante ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, .

Alegeri locale partiale. Cinci municipii, noua orase si 35 de comune isi aleg duminica primarii

Peste 500 de sectii de votare au fost amenajate in cele 49 de localitati in care duminica au loc alegeri locale partiale pentru functia de primar, sectiile de votare deschizandu-se la ora 7. Printre orasele unde vor fi alesi noi primari se numara Craiova, Targu Jiu, Roman, Busteni, Rasnov.

Sectiile de votare s-au deschis in localitatile in care au loc alegeri locale partiale

Sectiile de votare s-au deschis duminica dimineata in cele 49 de localitati din 32 de judete din tara unde au loc alegeri locale partiale pentru functia de primar, informeaza Agerpres.

Alegeri locale partiale: Urnele s-au inchis. Doar o treime din alegatorii inscrisi pe liste au votat; la Craiova, prezenta la vot - aproape 19%

Peste 207. 000 de persoane, adica doar de o treime, au votat, duminica, pana la inchiderea urnelor, la alegerile locale partiale organizate in 49 de localitati, la Craiova prezenta la vot fiind de aproape 19%, iar la Targu Jiu - aproximativ 30%.

Alegeri locale partiale Botosani. Oficial: Candidatul PSD a castigat alegerile locale partiale din comuna Vlasinesti

Alegeri locale partiale Botosani. Candidatul Partidului Social Democrat PSD), Andrei Bouariu, a castigat alegerile locale partiale pentru functia de primar organizate, duminica, in comuna Vlasinesti.

Alegeri locale partiale Maramures. PSD solicita BEC Ulmeni anularea tuturor voturilor exprimate in satul Chelinta

Alegeri locale partiale Maramures. Presedintele organizatiei PSD din orasul Ulmeni, unde au avut loc alegeri partiale pentru desemnarea unui nou primar, a depus la Biroul Electoral de Circumscriptie Ulmeni o.

Alegeri locale partiale Braila. Prezenta la vot de 47,25% pana la ora 17,00 in comuna Viziru

Alegeri locale partiale Braila. Prezenta la vot in comuna Viziru, cea mai mare din judetul Braila, unde au loc alegeri partiale pentru functia de primar, a fost, la ora 17,00, de 47,25%. Alegeri locale.

Alegeri locale partiale. Valcea: 32,13% prezenta la vot la ora 16,00 in comuna Bujoreni

Alegeri locale partiale. Prezenta la urne la ora 16,00 in comuna valceana Bujoreni, unde au loc duminica alegeri partiale pentru functia de primar, a fost de 32,13%, potrivit site-ului Autoritatii.

Alegeri locale partiale. Scandal cu capete sparte intr-o comuna din judetul Constanta

Alegeri locale partiale. Alegerile partiale din judetul Constanta se lasa cu capete sparte! Amintim ca pe data de 11 iunie a. c. au loc alegeri pentru desemnarea primarului comunei Nicoale Balcescu, iar cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )