Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale in Rusia: Milioane de rusi sunt asteptati la urne, dupa ce liderul opozitiei Aleksei Navalnii a fost otravit

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale in Rusia: Milioane de rusi sunt asteptati la urne, dupa ce liderul opozitiei Aleksei Navalnii a fost otravit

Milioane de alegatori sunt asteptati la urne intr-o serie de alegeri locale din Rusia, BBC News comentand ca acesta ar fi un prim test pentru partidul lui Vladimir Putin Rusia Unita, dupa episodul otravirii liderului opozitiei Aleksei Navalnii, care se afla in continuare intr-un spital din Germania. continuă pe Hotnews

Alegeri locale 2020. Ce mesaje si-au trimis Gabriela Firea si Nicusor Dan

S-a aflat ce mesaje si-au trimis Nicusor Dan si Gabriela Firea, amandoi candidati la fotoliul de primar al Capitalei, la alegerile locale 2020. Astfel, Nicusor Dan a provocat-o prin SMS pe Gabriela Firea la o dezbatere fata in fata. Raspunsul candidatului PSD i-a lasat un gust amar candidatului Aliantei USR-PLUS, sustinut si de PNL. Acesta .

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, lovita cu 2 saptamani inainte de marea batalie. Decizia instantei

Alegerile locale 2020 se apropie, iar Gabriela Firea este lovita cu doar doua saptamani inainte de marea batalie. A fost data decizia instantei! Gabriela Firea, lovita inainte de alegerile locale 2020 Dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza companiei Astra Vagoane Calatori in urma contestatiei formulate de Primaria Bucuresti, firma din .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare

Expert Forum, o organizatie neguvernamentala, a centralizat un numar de 256. 042 de candidati la alegerile locale din 2020, la functiile de primar, consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean, primar sau consilier general. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare pentru alegerile locale din 2020 19 august a fost ultima zi cand candidatii .

Alegeri locale la vreme de pandemie si cu mare miza la nivel federal, in landul german Renania de Nord-Westfalia

14 milioane de oameni sunt chemati sa voteze, in aceasta duminica, primarii si consilierii locali din vestul Germaniei. in 2020, alegerile locale din Renania de Nord-Westfalia NRW) au insa o miza mult mai mare, tintindu-se profilarea catre postul de cancelar federal. Succesele propriului partid pot fi capitalizate politic, iar NRW este landul lui Armin Laschet, potential sef al CDU si posibil candidat al crestin-democratilor la functia de cancelar, la alegerile din 2021.

Alegeri locale 2020. Harta online cu toti candidatii la alegeri

Expert Forum, o organizatie non guvernamentala, a lansat prima platforma online care contine toti candidatii la alegerile locale din 2020. Cetatenii pot astfel sa caute candidatii la alegeri dupa nume, circumscriptii, partide politice sau alte criterii. Platforma include si o sectiune dedicata statisticilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )