Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alegeri parlamentare 2020. AUR, pe primul loc in optiunile romanilor din Italia si pe locul al doilea in Spania - rezultate partiale

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020. AUR, pe primul loc in optiunile romanilor din Italia si pe locul al doilea in Spania - rezultate partiale

Alianta pentru Unirea Romanilor se situeaza pe primul loc in optiunile romanilor din Italia in urma alegerilor parlamentare de duminica - rezultate partiale. continuă pe Adevărul

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: PNL, pe primul loc in optiunile romanilor din Spania

PNL se situeaza pe primul loc in optiunile romanilor din Spania in urma alegerilor parlamentare.

Rezultate alegeri parlamentare 2020. AUR, cu un scor mult peste media nationala, castiga un deputat in Vrancea

Dupa numaratoare paralela facuta de partide la alegerile parlamentare 2020 in Vrancea, pe primul loc s-a situat PNL, urmat la putine voturi de PSD iar pe locul trei se afla AUR. Un scor foarte slab in Vrancea a fost inregistrat de USR-PLUS.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Alianta pentru Unirea Romanilor, pe primul loc in optiunile romanilor din Italia

Alianta pentru Unirea Romanilor se situeaza pe primul loc in optiunile romanilor din Italia in urma alegerilor parlamentare.

Alegeri parlamentare 2020: Primele rezultate exit-poll Cea mai slaba prezenta din ultimii 31 ani Prezenta la vot de 31,84% LIVETEXT

Prezenta la vot la alegerile parlamentare 2020 care au avut loc duminica, 6 decembrie, a fost de 31,84% 5. 135), cea mai scazuta prezenta din ultimii 31 ani. Primele rezultate exit-poll ale alegerilor parlamentare 2020 plaseaza PSD pe primul loc, urmat de PNL si USRPLUS. 35 Cine este Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza alegerilor parlamentare 202023:11 Rezultate alegeri parlamentare 2020 Exit-poll CURS-Avangarde pentru ora 21. Diferenta de sub un procent intre PSD si PNL22:36 Marcel Ciolacu sustine ca Alexandru Rafila e una dintre propunerile de premier din partea PSD. 00 Prezenta la vot la alegerile parlamentare 2020 a fost pana la aceasta ora de 31,84%. 00 Rezultatele alegerilor parlamentare 2020, exit-poll CURS-Avangarde.

Alegeri parlamentare 2020. PSD castiga din nou la Botosani. AUR mare supriza electorala

Alegeri parlamentare 2020. Rezultatele partiale ii dau castigatori in judetul Botosani pe social-democrati. Supriza vine din partea unui partid putin cunoscut botosanenilor pana in prezent.

Rezultate oficiale Alegeri Parlamentare 2020. Rasturnare de situatie, inca un partid intra in Parlament?! Cat au PSD, PNL si USR-PLUS

Anul acesta, atipic, am avut parte si de alegeri parlamentare, la fel de atipice. Atipice datorita situatiei de facto, dar si prin prisma rezultatelor, unele dintre ele chiar surprinzatoare. Desi primele sondaje dadeau un invingator cert, datele oficiale arata cu totul altceva, iar acum fiecare partid isi reorganizeaza strategiile. in acelasi timp noua ordine din .

Alegeri parlamentare 2020 in diaspora tot ce trebuie sa stii despre votul in strainatate

Cetatenii romani care au domiciliul sau resedinta in strainatate, isi pot exercita dreptul de a vota la alegerile parlamentare din afara tarii, alegeri care vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020. Iata cateva informatii despre alegerile parlamentare 2020 in diaspora, potrivit agerpres. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare din 2020 in .

Alegeri parlamentare 2020 pe judete. Capi de lista PNL, PSD, USR, PMP si Pro Romania, pe judete

Duminica aceasta, pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Fiecare judet a primit un numar fix de senatori si deputati, in functie de numarul de locuitori pe care il are. Iata care sunt capii de lista ale partidelor, pe judete, conform celor de la stirileprotv. ro. Alegeri parlamentare 2020 pe judete: PNL, PSD, .

Alegeri parlamentare 2020. Entuziasm in tabara PSD Arges

Social-democratii argeseni se bucura deja de victoria indicata de sondajele facute la iesirea de la urne, chiar daca lupta intre PSD si PNL pentru alegerile parlamentare 2020 mai lasa loc de surprize.

Alegeri parlamentare 2020. Lista candidatilor din judetul Iasi

Cincisprezece formatiuni politice din Iasi au depus liste de candidati pentru alegerile parlamentare 2020, care au loc duminica, 6 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )