Libnet.ro
UNICEF

23:15

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Botosani: PSD, scor de 43 % atat la Senat, cat si la Camera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Botosani: PSD, scor de 43 % atat la Senat, cat si la Camera

Partidul Social Democrat a obtinut cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare organizate duminica in judetul Botosani, potrivit rezultatelor partiale anuntate de Autoritatea Electorala Permanenta, dupa centralizarea datelor din 361 din cele 427 de sectii de votare. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Botosani: PSD - 43,84% la Senat si 43,09% la Camera Deputatilor

Partidul Social Democrat PSD) a obtinut victoria in judetul Botosani la alegerile parlamentare de duminica, inregistrand un scor de 43,84% la Senat si 43,09% la Camera Deputatilor, potrivit datelor provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta dupa numararea voturilor din cele 427 de sectii de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Bacau: PSD a castigat alegerile cu 15 procente in fata PNL

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Bacau la o diferenta de aproximativ 15 procente fata de PNL - partidul clasat pe pozitia a doua, potrivit rezultatelor partiale ale Autoritatii Electorale Permanente din toate cele 638 de sectii de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Vaslui: PSD - 35%, PNL - 22%, USR - 13%

PSD a castigat alegerile parlamentare la nivelul judetului Vaslui, obtinand un scor de 36,9% la Senat si 34,6% la Camera Deputatilor, potrivit numaratorii partiale efectuate de social-democrati care a centralizat circa jumatate din sectiile de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Arges: PSD a obtinut peste 43% din voturi, urmat de PNL cu 18%

PSD a obtinut peste 43% din voturi in judetul Arges la alegerile parlamentare de duminica, fiind urmat de PNL cu 18% si USR PLUS cu peste 14%, conform datelor provizorii de pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), dupa centralizarea datelor din toate sectiile de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Galati: PSD a castigat alegerile la Senat si la Camera Deputatilor

PSD a castigat alegerile parlamentare din judetul Galati atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor, potrivit rezultatelor oficiale finale transmise, luni, de Biroul Electoral Judetean BEJ) Galati, conform Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Tulcea: PSD a castigat alegerile, urmat de PNL

Partidul Social Democrat a castigat alegerile in judetul Tulcea obtinand peste 31. 500 de voturi, atat pentru Senat, cat si pentru Camera Deputatilor, Partidul National Liberal s-a clasat pe locul al doilea la o diferenta de aproximativ trei mii de voturi, iar pe locul trei se afla AUR cu peste 13. 000 de voturi.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Hunedoara: PSD a castigat alegerile parlamentare, urmat de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Hunedoara, urmat de PNL si AUR, releva datele provizorii publicate luni de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa introducerea proceselor verbale din toate cele 524 de sectii de votare, conform Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Braila: PSD a obtinut peste 44%, urmat de PNL, AUR, USR si PMP

PSD a castigat alegerile parlamentare la nivelul judetului Braila cu peste 44% din voturile valabil exprimate, fiind urmat de PNL, AUR, USR si PMP, potrivit rezultatelor partiale facute publice de Autoritatea Electorala Permanenta, in urma numararii a 99,91% din voturile totale.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Suceava: PSD - peste 28% din voturi, iar PNL - peste 24%

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Suceava cu peste 28% din voturi, urmat de PNL care obtinut cu 4% mai putin, potrivit centralizarii rezultatelor din toate cele 560 de sectii la Biroul Electoral Central.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Dolj: PSD a castigat alegerile in judet, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a castigat alegerile parlamentare in Dolj, fiind urma de PNL si Alianta USR-PLUS, potrivit rezultatelor provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea datelor din toate cele 531 sectii de votare, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )