Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alegeri parlamentare 2020: Care sunt problemele cel mai frecvent semnalate

Hotnews Hotnews,
 Alegeri parlamentare 2020: Care sunt problemele cel mai frecvent semnalate

Problemele cel mai frecvent semnalate pe parcursul zilelor de sambata si duminica, la alegerile parlamentare 2020, au fost legate de dificultati la inscriere pentru utilizarea urnei speciale, dar si neintelegerea legislatiei electorale din perspectiva faptului ca alegatorii trebuie sa voteze in circumscriptia unde sunt arondati cu domiciliul sau resedinta, potrivit Expert Forum. De asemenea, au fost facute mai multe sesizari legate de membri ai comisiilor electorale care nu purtau corespunzator masca de protectie. continuă pe Hotnews

Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidatii din Vrancea care aspira la functiile de deputati si senatori

Judetul Vrancea are rezervate in noul Parlament cinci functii de deputati si doua de senatori. La alegeri parlamentare 2020 s-au inscris noua partide si aliante politice, care au depus liste complete de candidati.

Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidatii care se lupta pentru votul argesenilor

Duminica, 6 decembrie, este ziua alegerilor parlamentare 2020. Argesenii sunt asteptati la urne pentru a-i desemna pe cei care-i vor reprezenta in Senat si Camera Deputatilor.

LIVE BLOG Alegeri parlamentare 2020: ziua votului. Primele declaratii ale liderilor politici

Alegeri parlamentare 2020. Romanii sunt chemati la urne, duminica, 6 decembrie, pentru a alege viitorul Parlament, prin urmare si viitorul Guvern. Ramai pe adevarul. ro in ziua votului pentru a urmari cele mai importante evenimente incepand cu deschiderea urnelor si pana la exit-poll-ul de la ora 21. 00: declaratiile candidatilor, prezenta la vot, sondaje, informatii in exclusivitate obtinute pe surse.

Alegeri Parlamentare 2020. Lista candidatilor din Satu Mare

Alegeri parlamentare 2020. Romanii sunt chemati duminica la vot pentru a-si alege senatorii si deputatii care urmeaza sa ii reprezinte in urmatorii patru ani.

Alegeri parlamentare 2020. Sute de politisti, de jandarmi si de pompieri sunt angrenati in alegeri la Galati

Alegeri parlamentare 2020. Circa 400 de politisti vor asigura paza si protectia la 162 de sectii de votare, amplasate in 102 locatii de pe raza judetului Galati, iar pentru restul sectiilor de votare, dispozitivul va fi asigurat de celelalte structuri ale MAI.

Alegeri parlamentare 2020. PSD - 30,5% |PNL - 29% |USR-PLUS - 15,9%

Alegeri parlamentare 2020. Aproximativ 19 milioane de romani sunt asteptati, astazi, la urne, pentru a decide cine vor fi cei 465 de parlamentari care vor decide viitorul Romaniei in urmatorii patru ani. Antena 3 te tine informat minut cu minut despre ce se intampla in sectiile de votare, dar si in culisele partidelor, iar la ora 21. 00 doar de la noi afla intreaga tara primele rezultate ale alegerilor.

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. PSD, PNL si USR-PLUS, marii invingatori ai alegerilor

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Singurul exit poll din Romania va fi prezentat la ora 21. 00 pe Antena 3 si pe site-ul antena3. ro. La Antena 3 afli cine sunt castigatorii alegerilor.

Alegeri parlamentare 2020 pe judete. Capi de lista PNL, PSD, USR, PMP si Pro Romania, pe judete

Duminica aceasta, pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Fiecare judet a primit un numar fix de senatori si deputati, in functie de numarul de locuitori pe care il are. Iata care sunt capii de lista ale partidelor, pe judete, conform celor de la stirileprotv. ro. Alegeri parlamentare 2020 pe judete: PNL, PSD, .

Care sunt ministerele la care PNL nu va renunta intr-o posibila coalitie cu USR-PLUS. Rares Bogdan: Sunt cele aflate intr-un parteneriat cu presedintele Iohannis

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat duminica, dupa inchiderea urnelor din tara ca diferenta dintre PNL si PSD va fi de 3% dupa numararea voturilor din diaspora, in favoarea liberalilor. Rares.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultatul orelor 21: PSD conduce detasat. Prima reactie trista a lui Ludovic Orban

Aproape 19 milioane de romani sunt asteptati la urne pentru a decide cum va arata viitorul Parlament, cate patide si cata putere le vom da noi. Fiecare vot al nostru se traduce in procente, iar acestea in numar de senatori si deputati. Pe de alta parte, pandemia face din aceste alegeri un exercitiu democratic neobisnuit, .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )