Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Iasi: PSD - 26,1%, urmat de PNL si USR - PLUS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Iasi: PSD - 26,1%, urmat de PNL si USR - PLUS

Partidul Social Democrat a obtinut cele mai multe voturi la scrutinul electoral de duminica organizat in judetul Iasi, fiind urmat de PNL si USR PLUS, conform rezultatelor provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Iasi: PSD - 26,28%, urmat de PNL cu 25,01%

Social-democratii se afla pe primul loc in preferintele celor din judetul Iasi, cu un procent de 26,28 la Senat, fiind urmati de liberali cu 25,01%, conform numaratorii paralele a PSD care a centralizat 600 de sectii de vot din cele 759.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Hunedoara: PSD a castigat alegerile parlamentare, urmat de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Hunedoara, urmat de PNL si AUR, releva datele provizorii publicate luni de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa introducerea proceselor verbale din toate cele 524 de sectii de votare, conform Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Braila: PSD a obtinut peste 44%, urmat de PNL, AUR, USR si PMP

PSD a castigat alegerile parlamentare la nivelul judetului Braila cu peste 44% din voturile valabil exprimate, fiind urmat de PNL, AUR, USR si PMP, potrivit rezultatelor partiale facute publice de Autoritatea Electorala Permanenta, in urma numararii a 99,91% din voturile totale.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Arges: PSD a obtinut peste 43% din voturi, urmat de PNL cu 18%

PSD a obtinut peste 43% din voturi in judetul Arges la alegerile parlamentare de duminica, fiind urmat de PNL cu 18% si USR PLUS cu peste 14%, conform datelor provizorii de pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), dupa centralizarea datelor din toate sectiile de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Hunedoara: PSD castiga alegerile in judet, urmat de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in juetul Hunedoara, fiind urmat de PNL si AUR, potrivit rezultatelor partiale publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP) dupa centralizarea datelor pentru 514 din cele 524 sectii de votare 98%).

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Arges: PSD are cele mai multe voturi, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a obtinut cel mai mare numar de voturi in Arges la alegerile parlamentare de duminica, fiind urmat de PNL si USR PLUS, conform datelor partiale de pe site-ul Autoritatii Electorale Permanenta AEP), dupa centralizarea datelor de la aproape doua treimi dintre sectiile de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Prahova: PSD are 28,89% la Camera Deputatilor, urmat de PNL - 27,16%

PSD Prahova a obtinut, in urma scrutinului electoral de duminica, aproximativ 29% din voturile valabil exprimate pentru Camera Deputatilor, fiind urmat de PNL, cu peste 27%, si de USR PLUS, cu peste 15%, arata datele provizorii publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente dupa centralizarea voturilor din cele 624 de sectii, conform Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Dolj: PSD a castigat alegerile in judet, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a castigat alegerile parlamentare in Dolj, fiind urma de PNL si Alianta USR-PLUS, potrivit rezultatelor provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea datelor din toate cele 531 sectii de votare, relateaza Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Prahova: PSD a obtinut cele mai multe voturi, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a obtinut cele mai multe voturi in judetul Prahova la scrutinul electoral de duminica, fiind urmat de PNL si de USR PLUS, conform datelor publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente dupa centralizarea voturilor din peste 97% dintre sectii.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Suceava: PSD pe primul loc cu 24,8% la Camera, urmat de PNL cu 21,4%

PSD se afla pe primul loc in judetul Suceava, in urma numararii a circa 70% din cele 560 de sectii de votare, cu 24,8% la Camera Deputatilor si 25,5% la Senat, conform numaratorii paralele realizate de social-democrati.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )