Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alegeri parlamentare 2020. Incident intr-o sectie de votare din Deva. Membrii comisiei au fost agresati

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020. Incident intr-o sectie de votare din Deva. Membrii comisiei au fost agresati

Alegeri parlamentare 2020. Membrii comisiei de votare dintr-o sectie aflata in municipiul Deva au fost agresati de un localnic. continuă pe Adevărul

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: PNL atrage atentia reprezentantilor din sectiile de votare ca este ilegala semnarea proceselor verbale in alb

Partidul National Liberal atrage atentia tuturor reprezentantilor din sectiile de votare ca este ilegala semnarea proceselor verbale in alb inainte de inchiderea votarii si numararea tuturor voturilor, fiind reclamate deja mai multe astfel de cazuri in Bucuresti.

Alegeri parlamentare 2020: Call center pentru romanii din strainatate Primul scrutin parlamentar la care diaspora are doua zile de vot Ghidul alegatorului din strainatate

Romanii din strainatate pot obtine informatii despre alegerile parlamentare la o linie telefonica disponibila 24 din 24 de ore, pana in 7 decembrie. Este prima data cand alegerile parlamentare in strainatate se vor derula pe parcursul a doua zile - sambata si duminica. Linia telefonica 004 021 431 2065, cu tarif normal, este disponibila de joi si pana in 7 decembrie la ora 20. 00, ora Romaniei.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Presedinte de sectie din Alba, confirmat cu COVID-19

Activitatea in Sectia de votare nr. 429 din satul Tauni, comuna Valea Lunga, a fost suspendata duminica pentru o jumatate de ora, timp in care in interior s-a facut dezinfectia, dupa ce presedintele sectiei a fost confirmat cu COVID-19.

Incident alegeri parlamentare 2020. Un votant a injurat si bruscat membrii unei sectii de vot din Suceava

Un nou incident la o sectie de votare a avut loc duminica, in Suceava. Un alegator a injurat si bruscat membrii sectiei de votare.

Incident alegeri parlamentare 2020. Alegatori amendati, dupa ce au fotografiat buletinele de vot in Botosani

Un nou incident la o sectie de votare a avut loc duminica, in Botosani. Doi alegatori au fost amendati dupa ce au fotografiat buletinele de vot.

FOTO Alegeri parlamentare 2020: A inceput votarea in strainatate Unde se deschid primele sectii de vot si unde se inchid ultimele sectii de vot din strainatate - UPDATE

Votul pentru alegerile parlamentare a inceput in strainatate, prima sectie care s-a deschis fiind cea din Auckland, Noua Zeelanda, la ora 20. 00, ora Romaniei. Pentru alegerile parlamentare de duminica, in strainatate vor fi organizate 748 de sectii de votare, cu 331 in plus fata de 2016, potrivit reprezentantilor Ministerului Afacerilor Externe.

Alegeri parlamentare 2020. Cum arataharta interactiva a sectiilor de votare din strainatate

Alegeri parlamentare 2020. Ministerul Afacerilor Externe a lansat joi o harta interactiva a sectiilor de votare din diaspora precum si un call center dedicat alegatorilor romani din afara tarii pentru alegerile parlamentare din 2020.

Alegeri parlamentare 2020. Un batran din Arges a murit in curtea sectiei de votare

Alegeri parlamentare 2020. Un barbat din Arges si-a pierdut cunostinta in curtea sectiei de votare si a picat la pamant, apoi a murit.

Alegeri parlamentare 2020 in judetul Hunedoara: peste 500 de politisti si jandarmi la sectiile de votare

Alegeri parlamentare 2020 in judetul Hunedoara: peste 500 de politisti si jandarmi vor asigura ordinea la sectiile de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Peste 1.000 de romani din strainatate au votat in primele 12 ore de la inceperea procesului de votare

Un numar de 1. 041de romani din strainatate au votat in primele 12 ore de la inceperea procesului de votare pentru alegerile parlamentare, care in diaspora de deruleaza pe durata a doua zile, scrie News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )