Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii in judetul Hunedoara

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii in judetul Hunedoara

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii in judetul Hunedoara: Partidul Social Democrat a obtinut cele mai multe voturi in judetul Hunedoara. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii: in judetul Satu Mare a castigat UDMR

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Dupa numararea a peste 97% din voturi, UDMR conduce detasat in judetul Satu Mare.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii: in Maramures PNL a obtinut victoria

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Dupa numararea a peste 98% din voturi, PNL conduce detasat in Maramures.

Alegeri Parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii la Camera Deputatilor si Senat din judetul Gorj

Alegeri Parlamentare 2020. Rezultatele oficiale partiale arata ca, in judetul Gorj, alegerile au fost castigate, asa cum era de asteptat, de catre PSD, care are sanse mari sa trimita in Camera Deputatilor trei reprezentanti din cei cinci pe care-i are judetul Gorj.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Cum au votat focsanenii duminica

Peste 26. 000 de focsaneni au votat duminica, 6 decembrie, la alegerile parlamentare iar rezultatele oficiale provizorii arata ca PNL s-a aflat pe primul loc in Focsani.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii: Valcea, din nou rosie, cu USR - PLUS secondat de AUR

La Valcea, in urma alegerilor parlamentare 2020 se prefigureaza doua surprize: judetul a revenit pe harta rosie a partidelor politice, iar AUR reprezinta noul jucator pe scena politica, la fel ca la nivel national.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Marele castigator din Dambovita este PSD

Ca si la localele din septembrie, PSD a obtinut un scos un scor net superior PNL la Alegerile Parlamentare 2020. Astfel, PSD, condus de Corneliu Stefan, a obtinut un scor de peste 45%, fiind urmat de PNL si USR PLUS, conform datelor provizorii centralizate din peste 99% dintre sectiile de votare, publicate pe site-ul AEP.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Bacaul va avea in Parlament reprezentanti de la patru partide

Dupa numaratoare paralela facuta de partide la alegerile parlamentare 2020, rezultatele provizorii arata ca pe primul loc s-a situat PSD, urmat de PNL iar pe locul trei se afla USR-PLUS. Un scor foarte bun a fost inregistrat de AUR.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii Prahova. Cine iese din politica pe usa din dos

Emanoil Savin, unul dintre cei mai controversati politicieni romani, a pierdut alegerile parlamentare in urma scrutinului de duminica, 6 decembrie.

UPDATE - Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii in Bihor

In Bihor, voturile la alegerile parlamentare de duminica se numarau, inca, luni dimineata. Centralizarea de catre Biroul Electoral Judetean Bihor a 86% din buletinele de vot arata ca PNL conduce in preferintele bihorenilor, urmat de PSD si UDMR.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Ce scor a obtinut Alianta pentru Unirea Romanilor

Biroul Electoral Judetean Suceava a finalizat numaratoarea voturilor pentru alegerile parlamentare 2020. Rezultatele oficiale provizorii sunt surprinzatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )